Vad är några Gratis saker att göra i New York City?

New York City är ett av de dyraste städerna i världen. En typisk turist spenderar ungefär $ 300 (USD) per dag på grunderna ensam. Men när det kommer till underhållande och erbjuder New York City många attraktioner som är antingen gratis eller nära det. Det finns flera gratis rundvandringar i New York City. Om detta är ditt första besök, kan en tur vara ett bra sätt att lära sig om historia och kultur i området. En av de mest populära rundvandringar i New York City ger dig en titt inne på Times Square. Den börjar vid Visitor's Center på 46th Street, och det slutar backstage på en av Broadway. En annan stor fri New York City Tour är Big Apple Greeter, där du deltar i en lokal på en fyra timmars resa till ett av de stadsdelar. The Big Apple Greeter arbetar med grupper om två till fyra personer bara, så du är garanterad en personlig rundtur.

Varför betalas för ett vatten tur när du kan få den bästa utsikt över New York City gratis? Staten Island Ferry kör 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, och erbjuder fantastisk utsikt över nedre Manhattan och Frihetsgudinnan. South Street Seaport kommer i en nära andra. Inte nog med att du får utforska en av de äldsta områdena i New York City, men du kan också njuta av ett maritimt museum, tre historiska fartygen öppna för utforskning, och ett antal attraktioner utomhus, från band till konstutställningar.

Många New York City museer är gratis, antingen hela tiden eller om vissa kvällar i veckan. Några av de mest berömda museer i New York City finns i denna grupp. Du kan komma in i Guggenheim gratis på fredagar efter 6, Vilket ger dig två timmar att turnera museet innan den stängs. The American Museum of Natural History och Metropolitan Museum of Art har några fastställda entré priset, vilket innebär att du kan få in för så lite som $ 1 (USD).

Central Park är en av de mest kända platserna i New York City. Förutom att njuta av 843 tunnland vandringsleder, sjöar och öppna fält, kan du besöka 1872 Belvedere Castle, fånga en utomhus prestanda på Delacorte teatern, och se Strawberry Hills, som är ett minnesmärke till John Lennon.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.