Vad är några Familjevänlig Sommaraktiviteter?

Barn tycks oundvikligen komma till en punkt i sommar där de ropa högt och ofta, "I'm bored!" När barnen tycks vara att slå denna punkt, kan du få arbeta som ger massor av familjevänliga sommaraktiviteter som kan behålla alla medlemmar i den berörda familjen och underhöll. I själva verket är det mycket rekommenderat att du prova några av dessa förslag för att avvärja eller helt undvika tristess att en lång sommar kan medföra.

Om barnen går i sommarskola, en av fördelarna med sommaren är bristen påtryckningsmedel för att "göra" för skolan. Du kanske inte behöver ägna timmar för att hjälpa till med läxor, och alla barn nytta av lite ostrukturerad tid. Men alltför mycket ostrukturerad tid kan vara lika dålig som ingen alls. Det är en bra idé att planera några sommaraktiviteter som är uppbyggd så att barn fortfarande har infört rutiner, istället för att sitta öppen mun framför tv-apparater eller datorskärmar i timmar. Du behöver inte vara förmögen att planera en massa sommaraktiviteter, och dessa förslag är främst för de familjer som inte tänker på förlängd semester. Istället kan de ta igen det vardagliga tider under sommaren så att barnen vara aktiva och ha roligt tillsammans med sina föräldrar. Först, om du är budgetering, sök Din Park and Recreation Center gratis eller billig familjevänliga sommaraktiviteter. En del städer erbjuder saker som särskild nätter familj bowling, filmer eller spelar i parker, lediga dagar till museer, eller billiga dagar i olika kulturella och sociala evenemang eller lokala simma centers. Många parker och fritidsprogrammet centers erbjuder även billiga att gratis klasser som kan tas av hela familjer. Varför inte ta rysk folkdans om det är gratis? Eller lära dig att tala conversational spanska till ett lågt pris? Kanske är det dags att verkligen träna hunden, eller lära sig grunderna för fotografering.

Summertime också ger många möjlighet att spendera mycket mer tid utomhus. Det finns ingen anledning till varför du inte kan äta middag på en lokal park, eller väcka en familj park besök ett par nätter i veckan när vädret är kooperativet. Tänk bara på att sätta på din solkräm om det fortfarande är lätt utanför, och se till att bära en bra insektsmedel för att undvika kväll bugg bett från myggor.

Om huset är hopplöst varm, bege dig till närmsta park i svalare kvällen timmar med din favorit brädspel, eller använda tiden till att låta barnen att bränna bort ånga genom att spela på upp utrustning. Växelvis, vrid sprinkler på för en liten billig kul att bli blöt, eller har några slagsmål vatten spruta med barn. Barn älskar det ofta när föräldrar engagerar sig i det roliga och spela med.

Keep planerade händelser som familjespel natt liv under sommaren, och även överväga att arbeta på någon typ av projekt som en hel familj. Du kan till exempel arbeta på ett pussel tillsammans-en riktigt stor en som kommer att ta flera dagar. Ett annat tips är att välja böcker att läsa tillsammans som en familj. Läsa och diskutera en favoritbok, eller välja sommar aktiviteter som ger tillbaka till samhället som volontär för att rensa upp lokala parker eller bäckar.

Sommaraktiviteter kan också handla om att studera och stärka det som lärs ut i skolan i mindre strukturerade . Om du vill att dina barn att bli bra på bråkdelar och matematik i allmänhet, hjälpa dem genom att lära dem hur man ska väga och mäta för recept och hur dubbel, trippel eller halvera recept. Låt barnen vara delaktiga i den dagliga driften av huset och hålla dem skriftligen genom att låta dem skriva inköpslistor, och hjälpte till med matlagningen. Hela familjen kan lära sig nya recept, eller hur man gör en behandla de älskar.

Underskatta inte värdet på dagtid utflykter ut i din stad. Även om du inte har råd att ta långa semestrar, kan de flesta familjer bedriva vanligtvis sommar aktiviteter såsom dagsutflykter till semi-lokala platser av intresse. Utforska hur det är att besöka en annan stad för en dag, eller planera några dagsutflykter till stora städer.

Eftersom skolan kan vara en så stor del av livet, hålla upp sociala engagemang med andra familjer under sommaren. Planera ett fåtal playdates med hela familjen och andra familjer från skolan. Ibland förälder organisationer har sommaraktiviteter i förväg planerad för skolan familjer. Dessa är ofta billiga sätt för hela familjen att ha roligt och upprätthålla nära band med skolkamrater och föräldrar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.