Vad är några Disneyland Rides som inte längre finns?

på Disneyland, innovation och ny teknik har varit viktiga grundvalar parken sedan starten. Även om detta leder till en ständig tillströmning av nya karuseller och attraktioner, leder begränsat utrymme sorgset till slutet för andra. Disneyland åkattraktioner som inte längre finns i parken ofta kvar som fina minnen av tidigare besökare.

Rocket to the Moon var ett av de tidigaste Disneyland ritt, öppning 1955. Gästerna satt i en rund kammare med en skärm nedan och en i taket, för att simulera en spännande raket UPPSKJUTNING och rida genom rymden. Detta rida sprängt bort från 1955-1967, då den uppdateras bli Flight to the Moon och år 1975 blev Mission to Mars . Tråkigt nog, avslutade simulatorn permanent år 1992, men en kopia av den berömda Moonliner raketen kan fortfarande ses i Tomorrowland.

En rida omvandling fortsätter att orsaka Disneyland rida designers och fläktar huvudvärk år efter dess sista andetag. 1967> People Mover Space Mountain och Adventures genom Inner Space . Även populär ersattes rida 1996 av en fart-spår rida kallade Rocket Rods . Massive tekniska problem och en enhetlig 90-minuters vänta tid följdes av en mindre än tre minuters resa stavas tidigt Doom för Rocket Rods . Ritten avslutades under 2000, även trasiga delar av banan fortfarande genomkorsa Tomorrowland, vilket några fans att hänvisa till det som "fult i morgon. " En av de mest älskade Disneyland rider gå var Submarine Voyage . De Halvt nedsänkbara fartyg tog gästerna på en spännande vattnet cykla underligt livlös fisk, sjöjungfrur och en skelögd Sea Serpent innan han återvände dem säkert att landa. Den Submarine Voyage öppnades 1959 och tog passagerare till stängning under 1998. År 2007 var rysare Disneyland fans med återupptagandet av ubåten rida, nu med hjälp av underwater videoprojektion att få gäster till färgstarka värld av Pixar's Finding Nemo . Fans av den tidigare versionen kommer att bli spännande på många smyg referenser till den ursprungliga rida. I Frontierland, hem till Davy Crockett och Tom Sawyer, kunde gästerna ta en gång en naturskön tågresa genom dolda sevärdheter. Den Mine tåg genom naturens Wonderland ersatt det ursprungliga tågresan 1960. Hardy gräns besökare reste genom bländande vattenfall och färgstarka vatten Rainbow Cavern, förbi gamla goda Unfaithful Geyser, och kan till och med plats ett fiske bära eller upptagen dam-byggnad bäver-bara se upp för kaktusar! Gäster som gick ombord på åka sent på kvällen skulle behandlas som en unik utsikt över fyrverkerierna ovanpå Living Desert. År 1979 ersattes tåget av Big Thunder Mountain Railroad , en höghastighets berg-och dalbana som fortfarande innehåller många av de ursprungliga rekvisita och sevärdheter. I trädtoppen nu titulera som Tarzan hem, Swiss Family Treehouse en gång bodde. Öppnade 1962 och tematiskt efter den populära Disneyfilmen, tillät rida besökarna att utforska en kopia av hemmet som används i filmen. Även om familjen Robinson har slängt ut till förmån för de mer populära Tarzan, subtila hyllningar till originalet finns i hela åkturen, inklusive "swisskapolka" spela på Tarzans grammofon.

Disneyland rider finns på ett begränsat tomt utrymme, vilket leder till slutet av ombordstigning för många favoriter. Ändå Företaget strävar efter att upprätthålla nostalgin av parken, och många tidiga Disneyland rider, såsom Peter Pan's Flight och Snow White's Adventures , kvarstår. Flesta park stammisar kommer att erkänna sorg över försvinnande favorit rider, men dessa förluster kommer med guldkant. För varje Disneyland åkattraktioner som inte längre existerar, skinande nya står i deras ställe, vinna kärlek av nya generationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.