Vad är klädkod Disneyland Cast ledamöter?

Sedan dess tidiga dagar har Disneyland genomförde ett strikt klädkod för de anställda, som kallas "Disneyland cast medlemmar. " I början av Disneyland, manliga skådespelare i fick inte ha långt hår, eller ansiktshår alls, eftersom detta ansågs inte som den hälsosamma, all-American bild som Disneyland var tänkt att förmedla. Filosofin var att parkens gäster faktiskt föredra för alla rösterna medlemmar att vara ren-cut och hälsosamma ser. Nöjesparker inte alltid har ett gott rykte, och Walt Disney ville lägga sin park särställning.

faktiskt ända till slutet av 1960-talet, även manlig besökare till Disneyland kunde inte komma in med långt hår. Disneyland rösterna medlemmar skulle artigt förklara för snubbed gäster som Disneyland hade en oskriven klädsel, vilket de inte uppfyllde. Ibland kvinnor i grimma toppar avvisades också. I början av det 21-talet, Disneyland äntligen lättat på sin ansiktshår politik nog att manliga rösterna medlemmar har mustascher, så länge de var klippta prydligt . Vissa uppmärksam Disney anhängarna kan märka att Walt Disney hade en mustasch, men det tog 45 år innan rösterna medlemmar på Disneyland kunde följa i hans fotspår. Tillväxtprocessen i mustascher, dock inte får ses som det förklaras att mustascher måste odlas medan rösterna medlemmen är på semester.

För närvarande fortsätter Disneyland att införa en klädkod, om än en som får se lite mer avslappnad än under tidigare årtionden. Kvinna rösterna medlemmar kan bära små örhängen eller mindre örhängen hoop, män får bära några örhängen. Långa naglar är förbjudet, liksom smutsiga eller naglar målade i en färg som inte är naturlig. Alla skådespelare i "hår måste vara en naturlig färg, naturligt utseende även om den faktiskt inte den gjutna medlem naturliga färg. Makeup måste bara om kvinnor, minimal och naturtrogna. Synliga tatueringar är uttryckligen förbjudet. Man rösterna medlemmar är fortfarande förbjudna att ha långt hår, men långhåriga manliga gäster är nu tillåtet i Disneyland. Män anställda vid Disneyland får inte ha hår som berör deras öron eller hals. Polisonger får inte passera örsnibbar, och mustascher är tillåtna om de inte längre än hörnen av den anställdes mun.

Filosofin bakom rösterna medlemmarnas klädkod inte har förändrats så mycket-det "Disney Look" är att se till att varje gäst känner sig bekväm runt varje Disneyland kasta medlem. Detta övervägande sträcker längre än enkla utseende. Alla Disneyland rösterna medlemmar måste peka med två fingrar eller hela handen, som pekade med ett finger kan anses oartigt att några gäster.

Reglerna är naturligtvis olika för rösterna medlemmar som spelar en egen karaktär. "Face tecken" kan ha olika smink och hår krav till fullo genomföra utseende karaktär de beskriver. "Mask tecken," den gjutna medlemmar som är helt täckt i en kostym och vars verkliga ansikte är inte inloggad, får inte tala.

Alla Disneyland kastade medlemmar bär en kostym som är specifik för deras speciella "land. " De är inte tillåtna att besöka offentliga delarna av andra länder, eller delar av Disneyland, i sina kostymer. Detta hjälper till att behålla en känsla av att gästerna på en magisk plats, där ingenting alls är ur funktion eller anknytning till temat. Inga safari dräkter från Adventureland kommer att dyka upp i Tomorrowland att skaka gäster ur deras lyckliga illusioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.