Vad är ett G? Te?

Även den franska termen g? te refererar helt enkelt till någon form av vindskydd, G? te är särskilt känd som en fransk fritidshus. Dessa bostäder finns att hyra, och är oftast möblerade och utrustade med en väl accoutrement för dagliga behovet. Detta omfattar typiskt hushåll objekt som ett kylskåp, spis arbetar, köksredskap och bestick, etcetera.

Mest g? tes omvandlas från gamla lador och stugor som används av lantarbetare, eller från andra byggnader som inte längre behövs för jordbruksarbete. Dessa byggnader är oftast på privat egendom tillsammans med hemma hos fastighetsägare, som sannolikt fortfarande bor på fastigheten året runt. Alltså genom att hyra ut g? Tes för turister och semesterfirare, fastighetsägare har en inkomstkälla och kan ta hand om egendomen och gäster lätt.

Även uthyrning av några g? tes sköts av utomstående fastighetsbolag, mest g? tes ska skötas och hyrs ut av fastighetsägarna själva. Detta gör att ägarna att välkomna gäster personligen, och förblir tillgängliga för ytterligare behov av dessa gäster. Semesterfirare som vill stanna i AG? Te bör kolla med ägarna för att se exakt vilka tjänster som tillhandahålls. Till exempel kan vissa g? Te ägare erbjuda linne tjänster medan andra inte.

Andra saker att se på innan man väljer att bo i AG? te omfattar även husdjur och barn är välkomna, och vilka tjänster finns tillgängliga. Medan vissa g? Tes är att erbjuda bekvämligheter såsom TV och DVD-spelare, kan andra vara mer rustika och till exempel, har förutom badrum. Detaljer kan diskuteras genom att kontakta hyra ägarna direkt, eller genom att kontakta hyra reklamationsförlopp fastigheten. Webbplatser finns i denna förteckning kontaktuppgifter till g? Te uthyrning och recensioner kvalitet.

Även de mer traditionella g? te är en ombyggd bygger på en tidigare jordbruk egendom, kan många andra typer av bostäder också kallas g? tes, inklusive allt från City lägenheter till resort-style boende finns att hyra. På grund av denna sort, olika typer av g? Tes kan gå med olika namn. Till exempel, ett G? Te landsbygden är AG? Te på landsbygden nära havet eller bergen. En G? Te d'Enfants tillhandahåller bostäder för barn. AG? Te equestre är en utpost för människor som reser till häst, och ett G? Te d'Etape liknar ett vandrarhem, där människor kan bo för en natt eller två medan man reser till fots eller med cykel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.