Vad är det längsta kör TV-serie i USA?

längsta kör TV-serie i USA är National Broadcasting Company's "Meet the Press", som har vädring sedan 6 November, 1947. Med tanke på att TV-sändningar startade knappt ett decennium innan "Meet the Press" började luftning, är seriens långvariga köra ganska betydande. Nyheterna visar råkar också vara den längsta kör TV-serie i världen, och showen har genomgående hög tittaren tal, ofta slå ut konkurrensen. "Guiding Light", en dagtid drama som först sändes på 30 juni 1952, kunde anses vara en utmanare till ära längsta kör TV-serie i USA. Showen sänds på CBS, och det har skillnaden av att vara den längsta kör såpoperan i världen. "The Price is Right" är ett annat anrika TV-serie som har vädring sedan 1972, och fans av "The Simpsons" kan vara glad att veta att den animerade komedin är den längsta kör animerade serie i USA, med en initial luft datumet den 17 december 1989.

Flera andra amerikanska serier har haft särskilt långa serier, inklusive "Gunsmoke", "Saturday Night Live" och "The Tonight Show. "Det hedrar av längsta kör TV-serien hör inte bara i USA, dock. "Sazae-San, en animerad show, har vädring i Japan sedan 1969, och" The Late Late Show "har sänts till irländska tittare sedan 1962. En mexikansk matlagning visar, "Hasta La Cocina," varit vädring sedan 1962, och "Hockey night in Canada" har varit i etern sedan 1952.

Förenade kungariket har också flera särskilt länge pågående tv serie som är värda ett omnämnande. "Dr Who" har sänts ut och på British Broadcasting Corporation (BBC) sedan 1963, gör det till det längsta kör serie science fiction, och "Blue Peter", en barn-show som inleddes vädring på BBC 1958, har också en mycket lång historia i luften. En lång historia av TV-sändningar i både USA och Storbritannien kan ses från ett stort antal amerikanska och brittiska visar som tenderar att dominera förteckningar över de längsta kör TV-serien i världen.

Några av dessa serier har episod räknas i tusental, vilket gör det anmärkningsvärt att de har varit i luften så länge. "Meet the Press," är ett nyheter visar, har en uppenbar fördel att det alltid finns gott om nytt material att arbeta med, men personalen på skript komedier, och visar åtgärder som definitivt förtjänar en eloge för att hålla sina visar på luft så länge.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.