Vad är Eurorail?

Eurorail, även kallad Eurail, är ett tåg passera sålts till icke-europeiska invånare för användning på vissa tåg och fartyg inom Eurorail system som täcker större delen av Europa. Många studenter känner Eurorail, eftersom det erbjuder billiga tåg passerar som tillåter resenärer att utforska många länder med en begränsad budget. Eurorail anses av många tåg som gillar att vara en av de bästa tåg och fartyg som passerar i världen, som kan användas på ett omfattande tåg och sjöfart som täcker Belfast till Aten och alla punkter i mellan.

Eurorail är baserat i Utrecht, har Nederländerna, och har lyckats där sedan 2001. Företaget ägs av ett konsortium av järnväg och rederier, känd som partner. Eurorail också avtal med andra leverantörer, som kallas Bonus Partners. Affiliates ofta sträcker rabatter till Eurorail Passinnehavare, hedra sina pass för resor, eller ge andra särskilda förmåner. Före 2001 hade hanterats Eurorail av Eurail företag, som innehade egendom från 1959. Förutom ett omfattande nät av tåg, täcker Eurorail även vissa rederier, ära går ombord på många Medelhavsländer färjor, samt fartygets resor till och från de skandinaviska länderna. Denna expansion av Eurorail utöver den traditionella tåget täckning var en utmärkt sig för företaget, ger ett bredare spektrum av kunder att delta i Eurorail erbjudanden. Länder som omfattas av Eurorail hör Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Serbien och Montenegro, Slovenien, Spanien, Sverige och Schweiz. Om du åka ett tåg i någon av dessa nationer, är du rider antagligen en som omfattas av Eurorail Pass.

Eurorail är inte bara en bra resa lösning för studenter och andra resenärer budget. Det har länge ansetts vara ett fantastiskt sätt att se Europa, med bra service, ett utbud av boendealternativ och superb middag bilar som ofta har lokal mat. Den Eurorail Pass är känd över hela världen, ger obegränsade tågresor inom en viss tid mellan tre och fem nationer. Pass för ytterligare länder kan läggas till, vanligtvis på en minimal kostnad. Eurorail erbjuder en utmärkt färdbevis för dem som är osäkra om sina planer eller ovilliga att åta sig ett fast schema, så att resenärer att hoppa ett tåg som helst de känner för det.

Eurorail, liksom många andra företag inom Europeiska unionen ständigt växer och utvecklas. Flottan av tåg som omfattas av passet växer nyare och snabbare hela tiden, och det förefaller osannolikt att resenärer någonsin kommer att sluta använda Eurorail, tack vare den omfattande och växande järnväg och till sjöss täckning i Europa, kombinerat med en stilistisk utflytning och enkelhet användning som gör reser med passet ett nöje.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.