Hur kan jag hitta bra ställen att ta min hund Camping?

Camping är en favorit helg pass tiden för många äventyrslystna, men hund älskare ibland svårt att ta med sin hund kompisar på utflykten. Att hitta bra ställen att campa med din hund kräver planering framåt och lärande av lokala campingplatser, men det finns många djurvänliga campingplatser som finns. Börja med att göra lite forskning och be vänner och medarbetare om platser de besökt med sina fyrbenta vänner. För att hitta den bästa campingplatser för camping med hund, använder online resurser. Mest varje stad har en webbplats som details deras Visitors Bureau. Inom varje webbplats kan du oftast hitta information om campingplatser, inklusive om hundar är tillåtna. Flesta statliga och nationalparker tillåter hundar på besök, men du bör ändå vara säker på att de är tillåtet att campa med sina ägare. Om du inte hittar någon information om camping med hundar, anteckna telefonnummer för platser som intresserar dig och ringa.

När camping med en hund, leta efter campingplatser som erbjuder vandringsleder. Eftersom de flesta anläggningar kräver ägarna att hålla sina hundar i koppel hela tiden, men du vill ta flera möjligheter att gå med din hund. Var också noga med att kontrollera om du måste tjuder din hund medan er camping. Om så är fallet ska du ta med en insats och tillräckligt långa kedja. Om du måste binda upp din hund, vill du honom att ha plats att ströva omkring lite och standard koppel helt enkelt inte tillräckligt länge.

Vissa campingplatser har utsett områden för hundar att släppa lös. Om du kan lokalisera en sådan anläggning kommer du att uppskatta detta till ersättning. Utnyttja det och ta med en boll eller flygande skiva för att spela med din hund. Om din hund har vatten, se till att kontrollera anläggningar för sjöar eller vattendrag där din hund kan gå fri.

Kom ihåg att offentliga campingplatser måste ta hänsyn till alla sina besökare, inte bara dem med hundar så var en artig hundägare. Visa din tacksamhet mot djurvänliga anläggningar genom att vara noggrann med att plocka upp efter hunden, efter reglerna för koppel, och inte låta din hund att störa övriga campinggäster med skällande.

Undersöker olika ställen att campa med din hund är ett äventyr i sig. Det kommer troligen att faciliteter du inte komma tillbaka, men kanske lika många som ni kommer att besöka igen och igen. Om du planerar att resa långt för din camping resa, kan du kontrollera om djurvänliga hotell längs vägen. Reser och camping med din hund kan vara en stor upplevelse om du planerar en resa som inrymmer er båda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.