Vad var "I Love Lucy"?

I Love Lucy var en populär och banbrytande tv-serien från 1950-talet. Starring Lucille Ball som Lucy och hennes verkliga make, Desi Arnaz, som Ricky Ricardo, grundades I Love Lucy på ett tidigt radioprogram där bollen var också den ledande skådespelerska.

I Love Lucy följer livet för de båda huvudpersonerna plus Fred och Ethel, en närbelägen par som också råkar vara hyresvärdar. De fyra live at 623 East 68. Street, en imaginär lägenhetskomplex i New York City som är platsen för de flesta episoder av I Love Lucy. Den visar också ibland sker i "Tropicana", en nattklubb där Ricky fungerar som orkesterledare. Senare episoder visar två par i Hollywood, Florida, och i hela Europa, eftersom de följer med Ricky inom affärsresor. Nära slutet av I Love Lucy , karaktärerna flytta till en liten stad på landsbygden i Connecticut. I I Love Lucy , är Lucille Ball en na ? ve hemmafru som desperat vill engagera sig i nöjesbranschen. Hon försöker upprepade gånger att gå med sin make i klubben, som sades vara en show flicka, försöker spela cello, och fungerar som en sjungande cowboy. Detta alltid leder till komiska situationer, eftersom Lucy kan inte ta en ren ton och är helt talanglösa när det gäller att dansa eller agera. Hon gör landar en roll som "Vitameatavegamin flicka" i avsnittet med samma namn som har blivit den högst rankade i historien I Love Lucy . Naturligtvis inte vända saker och ting inte ut riktigt som förväntat, och i slutet av inspelningen, är Lucy full och så tunga tvinnade att hon slutar säga "Är du unpoopular?"

Mycket av seriens framgång kommer från Ball's aptitude på fysisk komedi. Högt respekterad av komiker och professionella clowner, fick Lucille Ball en chans att visa sina komiska färdigheter genom att dela skärmen med andra stjärnor som Harpo Marx och William Holden.

I Love Lucy pågick från 15 oktober 1951 och den 6 maj 1957 som den # 1 TV-show i USA. Detta är delvis på den nya inspelningen teknik som skiljer I Love Lucy från alla andra sitcoms av tiden. I Love Lucy filmades med tre kameror och framför en levande studiopublik. De flesta av avsnitten filmades också i följd, vilket innebar att aktörerna var tvungna att improvisera varje gång de gjort ett misstag. Detta visade sig vara ett stort plus, och det höll visa en ny och original.

En av anledningarna I Love Lucy upphörde att Lucille och Desi gick igenom en svår skilsmässa och det har gått alltför spänd för komfort i satsen . Efter showen avbröts, I Love Lucy episoder fortsatt syndikerade över hela världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.