Vad är ett hölje Swap?

Bostäder swappar blir mycket populärt för människor som vill resa, men vill ha komfort och bekvämlighet som bor på ett privat hem. Eftersom en bostadsrättsförening swap är oftast gratis, priset är en stor fördel också. I denna typ av utbyte, en person som byter sitt hus med en annan person i ett område som hon vill resa till. En bostad swap är inte begränsat till hus-kondom och lägenheter, och även jakter och fritidsfordon (RVS) utväxlas också. Vem som helst kan delta i ett hölje växlingsutrymme, men det används ofta av professorer på sabbatsår eller sommaruppehållet, pensionärer, yrkesverksamma, och företagsägare. Förutom ett hölje swap, eller byta, finns också gästfrihet utbyten där människor emot gäster i sitt hem, då är värd senare i deras gäster "hem. Detta är en mycket mer social ordning som ger möjlighet att ha en inbyggd guide om du har tur. Vissa människor inkludera sina bilar på bostadsmarknaden swap att sockra affären. För dem som är intresserade av att arrangera ett hölje swap, finns webbplatser som kan underlätta utbyte mot en årlig avgift. Gratis webbplatser som craigslist är ett billigt alternativ till hemsidor utbyte, där du kan visa ditt hem och hoppas att hitta en match på egen hand.

Fördelarna med en bostad swap är uppenbara för många. Det är gratis, möjliggör en bättre kulturella erfarenheter, och är mer flexibel och privat. Vissa föredrar att bo i ett privat hem än ett hotell eftersom det är mer bekväm och homier, och ni kan vara lugn att veta att någon tar hand om hemmet när du är borta. En lyckad bostäder swap kan resultera i en livslång vänskap med ägarna till den bytta huset, eventuellt banar väg för framtida möjligheter. Eftersom du lägger ditt hus i riskzonen, det finns vissa nackdelar med ett hölje swap. Utbytet bygger på ömsesidigt förtroende mellan främlingar, ibland tusentals miles apart. Det är svårt att garantera att huset du är intresserad av kommer att vara korrekt beskrivet och att personen kommer att ta hand om hemmet när du är borta. I annonsen för ett hölje swap, vara mycket beskrivande om ditt hem och grannskap. Var noga med att inkludera de datum du är intresserad av att göra utbytet. Innehålla information om transport alternativ, en inventering av hem, om ni tillåter rökning, och om det finns handikappade tillgång, liksom bilder av huset. Var noga med att beskriva något ansvar gästerna kan ha, exempelvis husdjur, hushållens, akuta reparationer och försäkringar. Alltid skriva ihop och underteckna ett skriftligt avtal som beskriver alla förväntningar. När du lämnar ditt hus, se till att lämna särskilda instruktioner om hem och dina förväntningar. Kontakta postkontoret för att hålla din post och låsa in eller förvara dina värdesaker. Kontrollera att alla sängkläder och handdukar är rena och huset är städat. Har någon gård eller yttre underhåll och betala sista minuten räkningar. Det är skönt att lämna en liten välkomstpresent med information om området och verksamheten.

När du lämnar värdens hem ska du lämna den i samma eller bättre skick än den var i när du anlände. Städa upp och tvätta sängkläder. Det är också trevligt att lämna ett meddelande med information om allt som kan ha framkommit under din vistelse, tillsammans med ett litet tack gåva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.