Vad är en resesäng?

När folk camping eller behöver en säng, kan de välja en resesäng. En resesäng är i huvudsak vad namnet antyder: en liten, portabel sängen lämplig för resande. Dessa barnsängar används oftast för barn i Storbritannien, men i USA, en resesäng kan vara för barn eller vuxna. Ett barn resesäng kan ta sig många former. Många föräldrar föredrar att använda det här alternativet på hotell, snarare än att använda hotell-som krubba, eftersom de vet sin egen resesäng är säker och ren. En resesäng för barn liknar en KORGVAGGA, men är tillverkad i ett lätt material som ripstop nylon. Den har en madrass i botten och fälls upp. Vissa resor barnsängar komma med en väska för förvaring.

Resor barnsängar för äldre spädbarn och småbarn varierar i storlek och konstruktion. Vissa ser ut som en hopfällbar lekhage och kan tjäna ungefär samma funktion. En madrass placeras i botten för läggdags. Detta resesäng kommer normalt har en stor maska sidor. Dessa resor barnsängar är prissatta allt från US $ 40-$ 100, beroende på storlek och funktioner. är en deluxe resesäng för barn görs för camping. Detta barnsäng påminner mycket om playpen typ, men har en topp på den för att hålla insekter och andra varelser i natten medan barnet sover. Tillverkare hävdar även att väggarna i deras resesäng ger en solskyddsfaktor på 80. Dessa barnsängar springa omkring 150 dollar.

Vuxna kan använda en resesäng, liksom. De kan välja att få en om de är en Houseguest och vet att utrymmet är begränsat, eller de kan använda en på hotell eller camping. Grundläggande vuxen resesäng har en rektangulär tubulär metallram med tunga ripstop nylon sträckte sig över det. Hopfällbara ben höja ramen flera inches från golvet. Dessa kan vika på mitten eller i tredjedelar, beroende på tillverkare. Denna typ av plötslig får köra allt från US $ 30-$ 75. En av de mer populära modeller av barnsängar vuxen resor är uppblåsbara madrassen. Dessa kommer i olika storlekar och anses vara allmänt bekvämt. Några campare använder dem, eftersom de kan vikas in i sina egna små lager påsar. De kan vara fyllda med en fotpump eller en elektrisk en, och en del elektriska pumpar kommer att gå från en generator eller bilbatteri-igen vilket gör dem bra för camping resor.

RV ägare kan också använda uppblåsbara madrasser för bättre komfort i sina fordon. Dessa madrasser varierar kraftigt i pris, beroende på kvalitet och om de använder en fotpump eller komma med en elektrisk pump. De får pris av US $ 70 och uppåt.

Frekventa resenärer, särskilt de med barn, kan konstatera att en resesäng är en oumbärlig objekt för deras bekvämlighet och för sina barns bekvämlighet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.