Vad är en Water Park?

en vattenpark är en inomhus eller utomhus nöjespark som innebär att spela i och runt vatten. Den har vanligtvis detaljer såsom vattenrutschbanor och färgglada områden där barnen kan leka och simma i. Trots att många vatten parker har en strand tema, något som faktiskt har riktig sand att leka i närheten av en grupp som ofta kallas en lagun.

Lagunen i en vattenpark är som en simbassäng, men är oftast mer kreativa i att det kan omfatta plast palm tree-formade diabilder och andra tropiska-tema lekutrustning. En vattenpark är som en lekplats med den extra kul med vatten. Många vatten parker har ett plask zon, eller spela park där sprinkler-liknande utrustning skapar kul sprutar vatten för barnen att leka i.

Vatten parker också brukar ha vatten åkattraktioner som liknar icke-ritt vatten med jämna nöjesparker. Till exempel kan en vattenpark har stötfångare båtar i en vattenfylld avsnitt snarare än radiobilar på ett konkret område. Lazy floder är ofta en del av vatten parker. Dessa är vattenfyllda sektioner som folk kan flyta ner rör eller flottar. Du kan ofta hitta en bra mix av spännande vatten rider och avkopplande vattenfyllda områden i en vattenpark.

En vattenpark kan också ha varmbad och vissa har också en våg pool. Större vatten parker kan ha en stor avdelning med många olika typer och storlekar av vattenrutschbanor snarare än bara en eller två vattenrutschbanor. Flesta vatten parker har områden för småbarn och deras föräldrar. Vissa vatten parker har också andra sevärdheter på grund såsom petting zoo eller ett barns lek gym.

Water parks säljer vanligtvis livsmedel såsom glass, kalla drycker och korv. De är ofta bra ställen för barnkalas och en inomhus äventyrsbad är ett bra alternativ för dem i svalare klimat. Flesta vatten parker tillåter inte utanför mat och dryck, men rimligen ha prissatta paket födelsedagskalas och tillåter dig att ta en födelsedagstårta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.