Vad är en Kiddie Park?

En Kiddie park är en nöjespark för yngre barn. Vissa Kiddie parker annonsera som för barn 12 år och yngre, eller sex och under, medan många bara föreskriva att de ritt för de 50 inches (1,27 m) eller kortare. Föräldrarna är vanligtvis tillåtet att följa med mycket små barn på ritt såsom flygande helikoptrar. En Kiddie park ofta har de flesta av de klassiska turer finns i en vanlig nöjesfält-de är bara skalas ner till storlek för att passa små barn. Många Kiddie parker har funnits i årtionden och föräldrar som tar sina barn kan det minns när de gick på samma Lill parken som ett barn.

Bergochdalbanor är ofta ett populärt inslag i en Kiddie park som yngre barn normalt inte är tillåten att åka berg-och dalbanor i vanliga nöjesparker. Kiddie bergochdalbanor brukar fortfarande spännande för barn, men är bättre anpassade till deras storlek och åldersgrupp. Ferris hjul är också i allmänhet mindre och mer barnvänligt än det vanliga sådana. Kiddie park karuseller är oftast det samma som de med jämna nöjesparker.

Några Lill parker har minigolf och andra sevärdheter förutom åkning. Det kan finnas en petting zoo och /eller en miniatyr tåg som cirklar parken. En Kiddie park kan vara en rolig plats för ett barns födelsedagsfest. De flesta Kiddie parker tillåter inte utanför mat för andra parter som en tårta och glass ändå, eftersom de vanligtvis säljer mat såsom korv där.

Lill-bilar, eller radiobilarna, är populära rider på Kiddie parker. Vissa Kiddie bilturer är enskilda bilar som går längs ett spår. Båtturer i vattenfyllda spår är också vanligtvis en del av en Kiddie park. Båtarna kan vara stor nog att rymma flera barn.

Mest Lill parker sälja biljetter eller böcker av biljetter, för karuseller och /eller erbjuda ett obegränsat rida pass för dagen. Det är bäst att tänka på hur gamla dina barn och hur länge du kan spendera på Park när de beslutar om vilken biljett eller rida passera möjlighet att välja. När du har besökt parken med ditt barn en gång, så har du en bättre uppfattning om dina behov. Vissa Kiddie parker har åkning för barn så unga som ett år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.