Vad är en Ice Bar?

en Ice bar är ett fenomen som har sitt ursprung i Skandinavien och har sedan spridit sig till städer runt om i världen, särskilt för dem metropolerna kända för sin turistnäring. Baren är typiskt fryst till ca 23 ° F (-5 ° C) och beskyddare är inredda med kappor, hattar, hörselskydd och handskar innan de går in för att bekämpa frysa. En Ice Bar estetiska är i linje med kyliga temperaturer, med alla möbler, inredning och isskulpturer formade av kristallklar is, som ofta skördas från Torne älv i Sverige och fraktas över hela världen. Vodka är oftast dricka val och ett antal barer som har öppnat nyligen har gjort det under ledning av Absolut Vodka, som UTBASUNERA baren med ABSOLUT logon, passa sin personal i Absolut livré och lager på hyllorna med sitt utbud av Sub-Zero vodka.

avtäcktes Den första Ice Bar 1994 på ICEHOTEL i Jukkasj? rvi, Sverige. Detta inledande bar ligger på stranden av Torne älv, 124 miles (200 km) inom polcirkeln. Sedan dess har franchise spridning och det finns nu is barer som finns i London, Tokyo, Köpenhamn, Barcelona, Amsterdam, Orlando, Seoul, Dubai, och nu senast Shanghai, Kina. The Ice Bar rösträtt utses oftast en modern interiör designer som är laddat med utrusta och renovering baren varje år så att inte två år gör baren idrotten samma iskalla estetiska. En typisk Ice Bar kommer att fördela sin beskyddare slot-tider på cirka fyrtio minuter vardera och passar dem med vintertid slitage, eller som i fallet med bar nyöppnade i Mayfair, London, en termisk kappa för att hålla dem varma. Låntagare in frysta kammare baren via en lufttät dörr som håller fryst luft in och tina upp. Det hermetiska kammare ger baren en andlig atmosfär, som läggs till av chill-out musik som kommer in i baren via isen högtalare. Drycker är oftast baserade vodka och en typisk meny erbjuder ett utbud av Absolut vodka baserat cocktails som inkluderar det passande namnet Absolut Icy River, Absolut Aurora Borealis och Absolut Below Zero.

The Ice Bar anmälningsavgiften är ca $ 30 US dollar (USD), vilket inkluderar en gratis drink, uthyrning av termiska outfit och ett isglas. Alkoholhaltiga drycker är prissätt på runt omkring $ 12 (USD), medan icke-alkoholhaltiga drycker börjar på 6 $ (USD).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.