Vad är en Dunk Tank?

Om du någonsin varit på ett rättvist, är chansen att du har sett en dunk tank. Det är en akryl stå byggd för att hålla en stor mängd vatten, över vilka en plats sträcker sig på en hopfällbar hals. Bredvid tanken är en bull's ögon stil mål, förbinds genom en mekanism för att sätet i dunk tanken. För en liten summa pengar som en spelare erhåller en eller flera softballs. Stående bakom en linje som han eller hon försöker att träffa bull's ögon genom att kasta en boll. En fullträff orsaker sätets stöd till kollaps, dunking den person som sitter ovanpå det.

Även om en dunk tank kan vara väldigt roligt på platser som allmänheten mässor där deltagarna inte känner personen får dunked, kan man få ännu mer tilltalande när spelarna försöker doppa någon de känner. Av denna anledning, UN dunk tankar har blivit populära hyra verk för en mängd utomhus evenemang. Det är till exempel en dunk tank ett bra sätt för studenter att samla in pengar. Några fakultetsmedlemmar kan frivilligt ta förändringar sitter i tanken. Elevkåren kan betala pengar för chansen att doppa en coach, matteläraren, eller, kanske, principen. Titta på hur snabbt de kassa växa! Företaget händelser kan också innehålla en dunk tank. Hur vill du chansen att doppa din chef? Det här är jätteroligt för deltagare och åskådare lika. Det ger också de anställda att limma över godhjärtad skrattar. En dunk tank är perfekt för varma sommardagar bashes och partier bakgård av alla slag. Hyra sorten kräver bara en 8-kvadratfot område (. 74 kvm). En vanlig modell består av en stor plast balja med akryl vyport fönster, hängande sits och bull's ögon arm. En kedjelänk inneslutningen når uppåt en dryg meter från toppen av badkaret för att skydda dunkee från oberäkneliga platser. En stor, tung plast gardin hänger bakom bull's ögon arm för att stoppa bollar att missa deras märke. När du hyr en dunk tank, se till det noterade priset ingår leverans, installation och försäkring. Den dunk tank måste placeras inom räckvidd för en vattentäkt, vanligtvis inom 100 meter (30 meter), och tanken kommer att ha drygt 250 gallons (cirka 1 kiloliter). Små barn bör inte tillåtas att komma in i tanken, och en gång fyllda dunk tanken bör övervakas hela tiden då barnen är närvarande.

Priser på dunk tank hyror varierar beroende på leverantör, men en ungefärlig siffra kan vara mellan US $ 120 och $ 180 per dag. Helger och semestrar hyresavgifter kommer vanligen att vara större än vardag priser. Vissa billigare erbjudanden kommer att kräva att kunden att bogsera dunk tanken till händelsen och underteckna ett avstående från ansvar. Företag som tillhandahåller försäkringar kan vara en bättre idé för din egen säkerhet.

En dunk tank är en bra idé för insamlingar, födelsedagsfester, företag utflykter, bashes bakgård och man av alla slag. Om intresse finns, kontakta din lokala partiet leverantör. Leverantörer som hyr dunk tankar hyran ofta annan parts utrustning, som "dörrvakter" bomull maskiner godis, eller fryst Margarita fontäner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.