Vad är en Diaper Cake?

Ofta ses på en baby shower, men sällan någon annanstans, gör blöjan kaka en av de verkligt unika baby shower gifts en mamma väntar sannolikt aldrig att få. Det är dock inte en kaka man skulle njuta av maten eftersom det är helt och hållet består av engångs blöjor. Även skulle det vara möjligt att använda tygblöjor är detta sällan eller aldrig gjort. en blöja tårta ser ut som en flerdimensionell kaka. Vissa kan jämföra detta med en bröllopstårta, åtminstone på avstånd. Vid närmare inspektion visar blöjan kakan ingenting men flera blöjor, och det brukar ta ett tiotal för att få full effekt, rullade upp och lindas runt varandra i ett cirkulärt mönster som bygger på flera nivåer. Ofta är det blöjor är vita men färgade blöjor kan köpas som gör en verkligt speciell blöja tårta. En av attraktionerna i en blöja kaka under baby shower är att det möjliggör givaren att vi har många alternativ. Kakan kan vara så utarbeta, eller så enkelt, som man skulle önska. Det kan ta mindre än en timme att göra eller det kan vara ett projekt som omfattar flera dagar. Det fina med en blöja kaka är att det kan se mycket imponerande oavsett hur mycket tid ägnas åt det.

På sätt och vis är en blöja tårta ingenting annat än ett utstuderat sätt att svepa en gåva, eller en grupp av gåvor. Dessa gåvor är vanligtvis placerade mot mitten av kakan och gör det möjligt för den blivande modern att "packa upp" kakan i att ta reda på vad som står i centrum. Som blöja kakan kan vara ganska stort, är det möjligt att dölja en del ganska stora gåvor.

en blöja tårta börjar med omslag en enda blöja, sedan lägga till flera rullade blöjor i en cirkel runt denna kärna. Det är enklast att börja med den översta nivån, som bara kan vara en blöja, och arbeta ner därifrån. En tre nivåer kaka tar ungefär 50 små blöjor. När lagren är gjorda, kan mindre gåvor införas i stället för vissa av blöjor, eller kan, om de är små nog, vara trångt i bredvid blöjor. När blöjor är alla på plats, band och andra typer av färg funktioner kan läggas till i blöjan kakan. Detta gör verkligen att skapa levande och ger det en mycket hög profil. Självklart, om vilket kön barnet redan är känt, kan tårtan göras i lämpliga färger fira detta faktum.

Inte nog med detta erbjudande en chans att få den blivande mamma några fina presenter, är presentpapper också mycket praktiskt. Nya föräldrar kommer alltid att behöva blöjor och detta ger dem ett dussintal rätt från början, presenteras på ett mycket unikt sätt. Naturligtvis skulle det vara möjligt att kunna presentera en mamma-till-vara ett fall av blöjor, men en blöja tårta verkligen visar tänkande och kreativitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.