Vad är en Carny?

Carnival anställda tenderar att falla in i två kategorier: tillfälligt anställda eller riktiga veteraner. Även om ett tillfälligt anställd får endast resa med organisationen för en enda säsong, kan en veteran karneval arbetstagaren stanna på vägen i flera år. Sådan kryddat sällskapsspel eller karneval är känd som en cirkus eller Carnie . En cirkus lever ofta i ett företagsavtal som släpvagn eller vistas i lokala hotell när du reser kretsen av statliga mässor och sponsrade karnevaler. En cirkus kan vara ansvarig för att upprätta och driva en särskild Carnival Ride, såsom den Ferris Wheel, Tilt-a-Whirl eller Scrambler. Montering dessa turer kräver mekanisk aptitude och fysisk uthållighet, tillsammans med praktiska kunskaper om el-och säkerhetsföreskrifter. En typisk arbetsplan för en cirkus kan vara en hel dag tillbringade montering och testning av en resa, därefter sälja biljetter eller som driver rida varje dag under karnevalen, och slutligen att tillbringa en dag demontering av rida innan vi går vidare till nästa karneval gig eller rygg till företagets bas för reparationer och inspektioner.

Andra carnies får arbeta i båsen food service eller vid ett av stånden mitt spel, men en veteran cirkus allmänhet kan ta hans eller hennes föredrog att arbeta och utföra samma arbetsuppgifter år ut och år in. Andra kan cross-tåget på olika karuseller och attraktioner i fall tillfälligt anställd slutar eller kan inte resa. En kryddat cirkus kan också fungera som handledare för en tur konstruktion besättning eller övervaka livsmedlet eller spelverksamhet på avstånd. Eftersom omsättningstakt många karneval organisationer kan bli höga, får nya medarbetare inte ansikte styv säkerhetsprövning innan de börjar arbeta. Så länge de är villiga att arbeta långa timmar under farliga förhållanden, är ny karneval arbetare och erfarna carnies både allmänhet lämnas ensam med sina arbetsgivare. Carnival arbete är mycket övergående, vilket gör den tilltalande för dem som föredrar att stanna på vägen istället för att upprätthålla en mer permanent adress. En cirkus's mail kan skickas till organisationens bas för verksamheten och höll tills arbetstagaren kan hämta den, till exempel. Det finns några obehagliga aspekter på cirkus livsstil, dock. Vissa karneval anställda får ständigt reser för att undvika arrestering eller andra juridiska problem. Andra kan ha betydande problem med alkohol och drogmissbruk, vilket skulle göra att finna andra former av sysselsättning mycket svårt. Eftersom jobbet är så övergående, har några skrupler karneval arbetare varit kända för att begå mindre eller större brott när han arbetade i en stad för en kort tid. Vid den tidpunkt då brottet anmäls, kan gärningsmannen redan vara på väg till en annan plats. Detta rykte om missbruk och kriminell verksamhet har allvarligt påverkat karnevalen branschen som helhet. Medan de flesta karneval anställda respektera sina kunder och följer lagen, tar en viss fördel av sina omständigheter och begå olagliga handlingar. Ansträngningarna att disciplin eller brand carnies veteran för dessa kränkningar kan skapa problem för företagen, dock så att gärningsmännen ofta straffas ekonomiskt eller hålls av en väg som en straffrättslig åtgärd.

livet av en sann cirkus är definitivt inte glamoröst, men vissa människor upptäcker de njuta av övergående livsstil och den fria rörligheten från karnevalen branschen. Sysselsättning applikationer är ofta tillgängliga på lokal karneval händelser eller genom att kontakta karnevalen företagets huvudsakliga bas för verksamheten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.