Vad är Pillow Fight Club?

A Pillow Fight Club är en unik typ av flash mob där deltagarna invadera ett centralt läge vid en förinställd tid för att engagera sig i en kudde kamp. Pillow Fight Klubbar kan hittas i hela världen, även om de mest spridda i Europa och Nordamerika, och de producerar evenemangen slumpvisa hela året, även om en Pillow Fight Club ofta håller en kudde kamp om en stor helg, så som Alla hjärtans dag, april Första, eller Guy Fawkes-dagen. Kudden Kampen varar lika länge som soldater är villiga att kämpa, och ofta lockar en stor skara åskådare. Som många andra flash folkmassor, en Pillow Fight Club organiserar använder Internet och word of mouth. Webbplatser ofta lista datum för kommande kudde slagsmål, och individer som vet sprida budskapet med flygbladen, e-post, textmeddelanden och andra former av kommunikation. Antalet arbetare är aldrig känt förrän kudden kampen faktiskt händer, eftersom ord kudden kampen är så stor spridning. Förutom kudden kämparna själva, många inklusive medierna kommer endast att observera och registrera, och på grund av den höga Internetanvändningen bland deltagare, tusentals bilder och fotografier av händelsen verkar inom några timmar.

Reglerna för Pillow Fight Club är också tydliga: varje deltagare måste berätta för så många människor som möjligt om Pillow Fight Club, och föra hans eller hennes kudde, hålla den dold tills kampen är tänkt att starta. Kampen kan inte börja innan den angivna tiden, och alla som ger en kudde förväntas delta. Personer som inte innehar kuddar ska inte drabbas om de inte uttryckligen begär det. På grund av det höga antalet lös inblandade fjädrar, ingen tjära är tillåten, och gäster bör inte heller lägga något tungt på deras kuddar, eftersom tanken är att ha en rolig tid, snarare än en hjärnskakning.

Utöver de formella reglerna i Pillow Fight Club, som är noterade på de flesta Pillow Fight Club flygblad och anslagstavlor, deltagare har vanligtvis några outtalade regler egna. Försiktighet används runt kameror, även om kameran bärare deltar i kudden kampen, och de flesta deltagarna försöka undvika huvud skott, speciellt i riktning mot folket glasögon. Dessutom, om det visar sig att någon har tappats eller förlorat något, kudde fighters ofta bildar en skyddande ring runt den personen tills han eller hon har funnit det förlorade objektet.

Delta i en Pillow Fight Club är en spännande romp, och du kan komma ut av det som behandlas i fjädrar och med ett sortiment av nya vänner. All utrustning du behöver är dig själv och en kudde, även om vissa människor inte använda glasögon eller andra former av huvudskydd. För att hitta en Pillow Fight Club i ditt område, använda en sökmotor för att leta upp "Pillow Fight Club" och din stad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.