Vad är Pachinko?

Pachinko är en spelkonsol med ursprung i Japan som är liknande i begrepp att spelautomaten. Pachinko är också liknande pinball, som spelaren utsläpp bollar i maskinen som kör genom en rad stift för att falla i tider på botten av maskinen. Komma bollar i vissa kombinationer av tider resulterar i en vinst. Original pachinko maskiner var helt mekaniska, men nu mest är delvis datoriserad.

Pachinko sitt ursprung i 1920-talet som en barnlek, men hade utvecklats till en vuxen tidsfördriv på 1930-talet. Idag finns det många Pachinkohallar i Japan och Taiwan. Priser, polletter för fler bollar och kuponger stormarknad finns några vanliga priserna för vinnande pachinko, och det är olagligt att erbjuda kontantpriser i Japan. Men många anläggningar som är knutna till ett utbyte center som ger kunderna möjlighet att handla med sina vinster på kontanter vid en procentandel av deras verkliga värde.

Modern pachinko maskiner med digital spelmaskin, och målet är att få tre matchande siffror eller symboler i rad. Efter den första vinner, går in i maskinen Utbetalning läge, där en stor port öppnas längst ned på brädet. Spelaren måste försöka skjuta så många bollar som möjligt i porten för att tjäna en jackpot.

De flesta pachinko maskiner använder den kakuhen systemet, där vissa vinnande kombinationer ökar oddsen för att senare jackpots med tio. Om Jackpot är inte en kakuhen kombination, träder spela jitan läge, där centrum grinden blir lättare att starta bollar in under de följande 100 snurrar. Om inga ytterligare jackpot nås under jitan period, maskinen återgår till sitt ursprungliga läge.

p

Pachinko maskiner kan fastställas av anläggningen för att erbjuda bättre eller sämre odds , vilket innebär att inte alla maskiner i salen betalar i samma takt. Ibland Pachinkohallar erbjuda information om vilka maskiner betalar bättre för människor som går med sin klubb. Konkurrens är dock för bra maskiner hög bland de insatta. Pachinkohallar också gemensamt sätta sina maskiner för att betala bättre under helger för att locka tillfälliga spelare att återvända.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.