Vad är Faneuil Hall?

Faneuil Hall är en Boston milstolpe som också spelat en mycket viktig roll i den amerikanska historien. Platsen är idag en populär plats med besökare som en del av Bostons "Freedom Trail", en rundtur som låter besökarna se ett antal amerikanska revolutionen-relaterade monument och platser. Bostonians utnyttjar också Faneuil Hall för många av de samma funktion som den var avsedd för från början, inklusive möten i stadshuset, debatter och marknader.

Byggnaden uppfördes år 1742 och finansieras av Peter Faneuil, en Boston handlare . År 1761 brände Faneuil Hall nedåt, och det byggdes om till den ursprungliga specifikationer som innehöll öppna arkader i bottenvåningen för handlare och köpmän, och kontor i övervåningen. 45 år senare ändrades salen och intensiv utbyggnad uppåt och utåt för att tillgodose de växande behoven hos invånarna i Boston.

Denna sida har den berömda fastställa många tal och möten, inklusive en av de första recorded town hall möten i USA. Konstaterade talarna som Samuel Adams talade Faneuil Hall att argumentera för frigörelse från Storbritannien, och platsen är ibland kallad "Cradle of Freedom" med hänvisning till dessa anmärkningsvärda händelser. För deltagarna i den amerikanska revolutionen, var Faneuil Hall en symbol för deras kamp, och en favorit samla webbplats.

Modern dag Faneuil Hall har hållits i stort sett fast vid sina rötter, med några uppdateringar av inredningen att göra det säkrare, bekvämare och modernare. Den berömda gräshoppa vädret vane fortfarande innehar högsätet på byggnaden, och byggnaden ser ut som en återgång till det förflutna mitt i den moderna strukturer som omger det. Liksom andra historiska strukturerna på östkust i USA, är Faneuil Hall till stor del uppbyggda av tegel och tegel har lämnat utsättas för, så att folk kan se detaljerna i tegel.

Faneuil Hall är placerade inne i Boston National Historical Park. De flesta delar av byggnaden är öppna för allmänheten och gratis att använda, och besökare kan även promenera från hallen till Boston berömda stranden och en rad närliggande områden av intresse. Vissa händelser i hallen kan kräva folk att köpa biljetter, för att säkerställa att byggnaden inte kommer att bli trångt efter förmåga, särskilt när dessa händelser inslag folk politiskt, socialt eller kulturellt intresse som hedersgäster talar eller utför på Faneuil Hall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.