Vad är Euro Disneyland?

Euro Disneyland, numera Disneyland Paris, var den andra Disney Resort som öppnas utanför USA. Located 20 miles (30 km) utanför Paris, framgången parken ansågs vara en säker sak efter den enorma popularitet i Tokyo utväg. Öppnade emellertid Euro Disneyland i en storm av kontroverser och blandade åsikter, och i den 21: a århundradet fortfarande har en skakig anseende bland Disney fans och européer.

År 1983 öppnade Tokyo Disneyland till omedelbar succé och sporrade intresse av att bygga en europeisk park. Av 1985 har krympt en ursprunglig lista över tusen olika byggplatserna ner till den franska landsbygden staden Marne-la-Vallee, mindre än fyra timmar med bil för över 68 miljoner potentiella gäster. Började byggas 1988 och växte snabbt till att omfatta planer för en andra park, som öppnade inte förrän 2002.

Från starten av parken, vissa franska medborgare som väckte stor oro och protester mot vad många trodde var amerikansk intrång på den franska kulturen. Dessa argument näring som parken närmade öppning dag, med tillkännagivanden av företagets policy ingår att utföra alla möten på engelska. Disney, för det mesta, insisterade på att dess normer inte uteslutande amerikanska utan en del av företaget, och behöll sin insisterande på politik som liknar den amerikanska parker. Den 12 april 1992 öppnade Euro Disneyland i en folkmassa bara hälften av förväntade storleken. Närvaro fortsatt låg under hela året, vilket ledde till nedläggning av en av parkens hotell. År 1995 slutförde park tjänstemän en omdesign av många av Euro Disneyland attraktioner, döptes parken Disneyland Paris och öppnade den europeiska versionen av Space Mountain , en otroligt populär berg-och dalbana. Semesterorten posted sin första kvartalet vinst det året.

Idag liknar Euro Disneyland största park nära California Disneyland, med många av samma ritt. Den Haunted Mansion rida, kallad Phantom Manor , följer en specifik rygg historia och anses av vissa vara en förbättring av den Anaheim rida. Under 2005 Space Mountain genomgick en allvarlig förändring och igen så Space Mountain: Mission 2 , med en helt omarbetad tema och erfarenhet baserad på berättelser av Jules Verne. , den andra parken i utväg Walt Disney Studios, är teman efter filmindustrin. Parken omfattar många film-tema karuseller och är hemvist för en av Disneys mest populära attraktioner, Tower of Terror . Det Backlot området Walt Disney Studios är parkens största dra, med flera stunt visar och Rock'n'Roller Coaster .

Euro Disneyland funktioner syv Disney hotell runt parken, sex som förekommer olika stilar av det amerikanska vardagslivet. Praktfull Disneyland Hotel är det lyxigaste av de sju, med viktorianska eran design och en Musse Pigg klocktorn. Disney's Hotel New York funktioner i art deco-stil från 1930-talet och har en miniatyr av Rockefeller Plaza, komplett med en vinter skridskobana. Utanför anläggningens omkretsen sitter Disney's Davy Crockett Ranch, uppvisande woodsy charm och rustika stugor. 2017, är Disney förväntas avsluta byggandet av över 18. 000 hotellrum, belägna inom olika avstånd till semesterorten.

Om du besöker Europa och är en Disney-fan ger Euro Disneyland en unik upplevelse. Fastän skolan nivåer har ökat i det 21 århundradet, är parken fortfarande oftast uncrowded, en sällsynt sak i Disney franchise. Många fans älskar utsökta detaljer och variationer som gör Euro Disneyland skiljer sig från den internationella syster parker, men i viss mån är utväg fortfarande en ovälkommen gäst i Frankrike.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.