Vad är Disney World?

döptes till "lyckligaste plats på jorden," Disney World-strax sydväst om Orlando, Florida, är en av många Disneys temaparker utspridda över världen. Det hela började med de mindre Disneyland i Anaheim, Kalifornien 1955, då Walt Disney beslöt att hans teckningar och animation studio till en nöjespark. Disney's dröm var att skapa en levande äventyr där människor kunde glömma sina sorger och tillbringa en dag kändes som de var placerade i en tecknad serie. När man bygger Disneyland, och sedan Disney World, Walt klargjort att omvärlden bör hållas utanför. Inifrån Magic Kingdom, inga tecken på den verkliga världen skulle ses. Han tog även bemödat sig om att se till att den fungerar parken och dess attraktioner var dolt. Disney World anställda bära kostym eller Disney dräkt och de kallas "kasta medlemmar" i stället för anställda.

Gatorna är rena, färgerna är ljusa, sevärdheter, ljud och dofter är trevliga sådana, och alla bär ett stort leende, precis som Walt Disney ville ha det. Tyvärr, innan Disney World öppnades för allmänheten år 1971, gick Walt bort. Hans bror Roy bytte namn till Walt Disney World "till ära namnet på dess skapare.

Disney World, eller tekniskt i Magic Kingdom, innehåller olika" landar "fylld med sevärdheter och rider, såsom Advertureland , Fantasyland, Frontierland, Tomorrowland, och naturligtvis, Mickey's Toontown Fair. Det finns nästan 50 stora sevärdheter att välja mellan, vilket gör det svårt att göra Konungariket rättvisa på bara en dag. Lyckligtvis finns det semester paket som finns tillgängliga att ge besökarna möjlighet att koppla av på Walt Disney World Resort och kom tillbaka utvilad nästa dag.

Bygga på Disney tradition av att ge något tillbaka till samhället erbjuder Disney World även en Walt Disney World College Program. Den utvecklades för att gå samman erfarenheter, utbildning och det ger deltagarna möjlighet att lära och arbeta på samma gång, samtidigt som njuter av fri tillgång till Magic Kingdom, rabatterade priser på Walt Disney World Resort, samt rabatter vid inköp av Disney merchandise .

Mannen med visionen kan ha lämnat denna värld, men hans världen och hans vision leva på.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.