Vad är Disney Vault?

Även Disney ™ har gett många magiska minnen för oräkneliga barn i hela världen, några av Disneys verkliga magi är i genius marknadsföring taktik som ofta kallas "Disney Vault. " Genom att skapa efterfrågan på filmer som redan har släppts till den allmänna befolkning, Disney framgångsrik för att göra varje film en storsäljare när den träffar den står på DVD, oavsett hur gammal filmen är. Det sätt på Disneys valvet verk är Disney kommer att släppa en film på video för en begränsad tid blev mycket fanfar. Efter denna angivna tiden är filmen bort från hyllorna och inlåsta under en tidsperiod, vanligtvis tio år. Innan tillkomsten av hemmet videobandspelare (VCR), fick barn vänta i sju år mellan återutgivningar av Disney filmer. Medan de flesta barn hade vuxit ur filmen då, steg en ny gröda på Disney-philes upp för att ta deras plats, och filmen var en hit igen. När folk kunde hyra eller köpa film att titta på hemma, åter ut filmer i teatern höll inte riktigt lockar den en gång hade. Disney valv har ersatt denna taktik, genom att begränsa åtkomsten till filmen och skapa en buzz på sin re-release, som alltid ökar försäljningen.

Även om detta moratorium som Disney släpper på film när de går tillbaka i valv kan dra den nedersta raden för Disney, ett förestående inlåst på en klassisk favorit kan skicka föräldrar till en fullskalig panik. Denna känsla av brådska i konsumenten är precis vad Disney vill. Människor som inte ens har barn än köpa filmer med rädsla för att deras förestående avkomma kan tillbringa nästan hela sin barndom, utan en kopia av The Little Mermaid i sitt DVD bibliotek. En del kanske också minnas den numera nedlagda Vault Disney , som var ett program block på Disney Channel. Vault Disney upprepade klassiska visar exempel The Mickey Mouse Club , införande av nya generationer älskade figurer.

Enligt Disney är Disney valv som krävs för att hantera ett stort antal titlar, samt att behålla gamla filmer och nya unga fans. Även om detta må vara sant, kan många föräldrar som går miste om köp av en film under sin begränsade utsläpp tvingas genomsöka garage försäljning för begagnade kopior, eller betala skandalösa priser på auktionssajter som eBay. Så nästa gång någon av dina favorit barndom filmer släpps från Disney valvet, kan du bara köpa det, även om dina framtida barn är blott en glimt i ögat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.