Vad är Contortionism?

Contortionism är en rörelse disciplin som innebär otrolig bragd av böjning och sträckning. Någon som praxis contortionism är känd som en ORDVRÄNGARE, praxis i denna extremt fysiskt krävande konst kräver omfattande utbildning och personlig disciplin. Om du vill se contortionism i handling, är det ofta ingår i akrobatisk demonstrationer, särskilt på cirkusar och enskilda contortionists ibland utföra på egen hand på nattklubbar och andra ställen. I motsats till vad många tror, en inte född i contortionism. Det verkligen hjälper att vara naturligt flexibel, men människor som vill bli contortionists måste träna utförligt. Utbildning innebär en stor böjning och sträckning för att utveckla ökad styrka och flexibilitet, tillsammans med utvecklingen av en contortionism rutin för prestanda. Under utbildningen contortionists arbetar ofta med människor som är skickliga på att utveckla sina egna unika stilar och lära sig att utöva sin konst på ett säkert sätt. Som en generell regel, contortionists är uppdelade i två divisioner: back Benders och front Benders. Eftersom dessa indelningar innebär, några är mer flexibla när de böjer sig framåt, medan andra har taggar som flex baklänges lättare. Under sina rutiner, contortionists Flex och böja sina kroppar, ofta går över gränser som de manipulera lemmar och bokstavligen vrida sig i utmanande fysiska positioner.

Under en förvridning rutin, kan en ORDVRÄNGARE använda rekvisita eller arbeta med andra contortionists för visuella intresse. Vissa rutiner är utformade för att berätta en historia som kan vara tråkigt eller roligt, medan andra är helt enkelt demonstrationer av skicklighet som ibland kan vara väldigt vackert. Under en fantastisk rutin kallas ett Adagio, till exempel en ORDVRÄNGARE och en partner utföra en serie av långsamma rörelser med musik. Vissa contortionists är också väldigt bra på examensplugg sig till synes omöjligt små utrymmen. När du tittar på en förvridning rutin, kan det vara svårt att tro att den utövande är inte dislocating lemmar att komma på plats. De flesta contortionists försöka avstå från dislocating deras lemmar, eftersom det kan vara smärtsamt och det kommer att betona det gemensamma, ett vrickat lem kan heller inte bär någon tyngd. Istället artister lita på otrolig nivå av flexibilitet, med mycket elastiska leder och senor som hålls ytterst smidig.

p

Människor som är intresserade av att studera contortionism gör bäst i att börja så unga som möjligt, lägger grunden för en flexibel vuxen kropp. Studien av akrobatik är ett bra ställe att börja, om studenten visar mer intresse, han eller hon kan skickas till en särskild skola för contortionism.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.