Vad är Backpacking?

Backpacking är en utomhus tidsfördriv som är populär i många delar av världen. Backpacking innebär vandring till en camping plats och medför en förpackning som innehåller mat och redskap för vandrare. Backpacking innebär vanligtvis minst en natt på utomhus camping, men kan pågå i månader om vandrare fylla på sina inköp på vägen. Många bergiga regioner i världen är populärt bland backpackers, och flera länder har väl inarbetade spår såsom Pacific Crest Trail som är utformade för backpackers och vandrare dag. har Travelers läger och förpackningar som används i århundraden. 1914, ordet "ryggsäck" med hänvisning till en travel pack dök först upp i Amerika. Övernattning expeditioner blev en gemensam rekreation under första världskriget eftersom backpacking var billigt och lustfyllt. Efter kriget, backpacking fortsatte att vara ett populärt sätt att uppleva naturen.

År 1920 påbörjades arbetet på Appalachian Trail, en vandringsled som slutligen sträckte sig över 2000 miles (3. 218 kilometer) i Eastern Seaboard i USA. Några vandrare tillbringar en sommar försöker att vandra hela längden på spåret, så kallade thru-vandring. Vandringsleder runt om i USA finns en omfattande användning av backpackers intresserad av att utforska naturen.

Backpacking görs oftast i grupper om två eller större, även om vissa backpackers kommer att göra solo expeditioner. Beroende på fysisk ansträngning av resan, kan människorna i de flesta nivåer inom fitness delta i Kebnekaise. Vissa backpackers helt förlita sig på de bestämmelser och leveranser i sina förpackningar, medan andra utnyttjar vandringsleder med backpacking som hytter för att rymma vandrare natten.

Vissa personer använder backpacking som ett sätt att resa, särskilt i Europa. Europa har ett omfattande nät av kollektivtrafik som komplement vandring och backpacking är ett billigt och roligt sätt att se stora delar av Europa. Traveling backpackers uppskattar portabilitet och avskalad estetik backpackern för resor. Det är också ett sätt att bilda nätverk med ett stort antal personer träffades i samband med resa. En del skolor använder backpacking resor som ett sätt att orientera och band till nya studenter. Backpacking innebär vanligtvis en hög grad av samarbete och ömsesidigt beroende, eftersom alla medlemmar i gruppen är beroende av varandra för stöd. Backpackers måste vara medvetna om alla medlemmar i gruppen och se till att ingen släpar efter eller sjukdomskänsla. När en campingplats är nådd, backpackers bryter oftast upp nödvändiga uppgifter såsom pitching tält och matlagning.

Backpacking och camping är vanligtvis under sommaren, särskilt i mindre erfarna campare. Extrema väderförhållanden i vissa regionala vintrarna kan vara farliga för oförberedd vandrare. På vintern är backpacking ibland integrerat med vintersport och snö camping. Vissa reseföretag specialiserat sig på backpacking resor, och leda expeditioner till områden över hela världen för personer från studenter till pensionärer.

när den utövas på ett säkert sätt, kan backpacking vara en rolig och vackert äventyr. Oerfaren backpackers bör dra nytta av erfarenheter och ryggsäck med kryddat vänner eller reseföretag. Outdoor leverans butiker brukar gärna till backpackers välja rätt utrustning. Speciellt när man väljer en förpackning, bör försiktighet iakttas för att säkerställa komfort och säkerhet. Backpackers bör också vara medvetna om väderförhållandena och bör följa råden från regionala tjänstemän som de reser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.