Vilka är Sutro Baths?

Sutro Baths var en stor badplats komplex i staden San Francisco som öppnades för allmänheten 1896. 70 år senare hade Sutro Baths stängt på grund av höga driftskostnader, och en brand rensad platsen innan den kunde rivas och lämnar efter sig ett antal ruiner. Några besökare till San Francisco vilja utforska ruinerna av Sutro Baths, på grund av områdets historiska och estetiska intressen, och platsen är idealiskt beläget för några mycket slående fotografi möjligheter.

Badet byggdes av Adolph Sutro, som också byggde Cliff House komplexa ovanför Sutro baden. Webbplatsen featured sex pooler salta bad fyllt direkt från havet, och en sjunde sötvatten pool. Alla bassängerna var uppvärmda med en central panna system, och platsen även en konserthall, skridskobana och museum, tillsammans med omklädningsrum för badande. från och med öppnandet av Sutro Baths, Platsen var extremt dyr i drift, men det var också ganska populär. Underhålla breder komplex, som en gång var den största inomhus bad anläggning i världen, var extremt kostsamt. Genom 1920 och 1930 var Sutro Baths ett populärt rekreations plats för San Francisco boende, men kostnaderna för webbplatsen småningom blev för hög för att upprätthålla den. När Sutro Baths stängdes, den ursprungliga planen var att riva området och återvinna det återvunna materialet. Fire ingrep dock och lämnade efter lite mer än betongfundament och några av metall fixturer av badet. Nästan omedelbart blev platsen en populär plats med besökare som njöt utforskar övergivna ruiner. The Cliff House ovan fortsätter att vara i full drift, med två restauranger som erbjuder olika menyer för gästerna.

Ruinerna av Sutro baden finns i Golden Gate National rekreationsområde på Yttre Richmond stadsdelen San Francisco. Detta område i staden har också ett antal andra intressanta platser, inklusive Golden Gate Park, som är värd för De Young Museum, Legion of Honor, och Conservatory of Flowers. Besökare på Sutro Baths bör vara medveten om att ruinerna kan vara ganska farliga, eftersom de gränsar till havet och en del gäster har försvunnit och drunknade sneaker vågor på platsen. Rejäla skor är starkt rekommenderas, som är en partner som kan hjälpa till att hålla ett öga på havet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.