Vad var 21 Jump Street?

21 Jump Street var TV brott drama-serie som ursprungligen sändes på Fox Television Network 1987 till 1991. Serien skapades av Stephen J. Cannell och Patrick Hasburgh. 21 Jump Street centrerad runt poliser som såg yngre än de skulle arbeta under täckmantel i gymnasierna som en del av en yngling brott enhet. Den timslånga 21 Jump Street filmades nära Vancouver, British Columbia, Kanada. Borren Johnny Depp, som sa att han skrev på för sex år eftersom han tyckte att showen bara skulle pågå i ett år. Till en början vägrade Depp delen och Jeff Yagher fick rollen som officer Tom Hanson istället. Men ville 21 Jump Street medskapare, Patrick Hasburgh, verkligen Depp, och bad honom igen för att ta den roll och den tiden Depp accepteras. Kulisserna med Yagher måste åter-shot.

Första avsnittet i 21 Jump Street sändes den 12 april 1987 i två delar, men på samma kväll. Showen blev en succé och fortsatte i fem säsonger. Tomterna kretsat kring frågor som barnmisshandel, drogmissbruk, dricka, rasism och homofobi. Tanken bakom de särskilda ungdoms brottssektion var att fånga potentiella brottslingar medan de fortfarande var i high school för att försöka hindra dem från att bli kriminella karriär. Meddelanden till allmänheten, med medlemmar i 21 Jump Street rösterna talar om den viktigaste frågan av en viss episod, som ofta följs showen.

Holly Robinson, Peter De Luise, Frederic Forrest och Richard Grieco var några av de andra framstående namn i 21 Jump Street förutom Depp. Holly Robinson sjöng leda in show's theme song med Peter De Luise och Johnny Depp på background vocals. Richard Grieco karaktär, Officer Dennis Booker, blev en del av showen i den tredje säsongen. Grieco var ursprungligen endast tänkt som en gäst stjärna, men hans karaktär var så populär att en spin-off Serien skapades. Showen var helt enkelt kallades Booker och det var fram för bara ett år, 1989-1990, innan Fox in den.

Titeln 21 Jump Street hänvisar till adressen för den gamla kyrkan som har huvudkontor enheten ungdomskriminalitet på showen. Peter De Luise spelade Doug Penhall och Holly Robinson roll var Judy Hoffs. Johnny Depp ville med den roll Tom Hanson med det tredje året då han fick filmen erbjuder. Depp advokater lyckades hjälpa honom att fly sitt 21 Jump Street kontraktet efter det fjärde året.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.