Vad ska jag ta på Cruise Trips?

resa på en kryssning kan vara en rolig och spännande upplevelse, men den skiljer sig från många andra typer av resor. Karaktär av att vara till sjöss för några längre perioder kan betyda att du inte nödvändigtvis alltid ha tillgång till en butik om du behöver ta upp något som du har glömt. Mycket av vad du väljer att sätta på kryssning resor kommer att avgöras av vart du ska, men i nästan alla fall vissa poster ofta glöms bort och andra är förbisedda.

Börja med personliga saker. Saker som ofta missar resväska omfatta bälten, pyjamas, en morgonrock, tofflor, en jacka eller tröja, passar bad, hattar, och i förekommande fall, handskar. Om du älskar din hårtork, skulle du få bättre är, det ena på skeppet förmodligen inte vara lika kraftfull. När du väljer kläder till kryssningen varar några minuter att överväga anlöpshamnar du kommer att besöka och föreställa verksamheten. Om det kommer buggy på någon av dessa hamnar, glöm inte att kasta DEET in med dina toalettartiklar. Packa en liten medicinsk utrustning av självhäftande bandage, antacida och aspirin också. Du kan få dessa ombord, men om du behöver dem du uppskattar att ha dem till hands.

Ta med några praktiska punkter. En plast picknick-kit är bra på kryssning resor, inte bara för att ha en verklig picknick utan för snacking i kabinen. En liten läslampa är fint på natten, och hytter brukar vara mörkt under dagen så en ljus digital väckarklocka låter dig snabbt om du har försovit sig! Att ansluta dem i, kanske du vill ta med en makt bar och förlängningssladd. Det kan bara vara ett utlopp i kabinen och en i badrummet.

en överstrykningspenna låter dig accent poster på dagliga händelser kalender som du inte vill missa, och band kommer att se till att den stannar på dörren där det inte kan bli begravd av kläder och handdukar. Sprayflaska kommer att hålla dig sval, för att tillsammans med din solskyddsfaktor, och en ryggsäck är stor kasta saker i på språng. Du skulle kanske även vill ta en extra väska för inköpta varor. Din favorit isolerade dryckeskanna är bra för cocktails och kaffe lika, och en liten kaffebryggare med ditt eget varumärke i Java kommer inte bara vara bekvämt men förmodligen smakar bättre än fartygets brygga. Soda och alkohol är dyrt på kryssning resor, så om någon är viktigt för dig, kan du ta del av dina egna. Kontrollera med din Cruise Line i förväg ta reda på sin politik för att föra vätskor-särskilt alkohol-ombord.

Medan du smuttar på din drink på däck du vill ha kikare för att titta på delfiner. De kommer även att låta dig titta på folk i andra änden av fartyget. Om du tar ett flyg till avgång dockan, ta en överföring på väska med ombyte ifall ditt bagage anländer till båten sent.

Glöm inte dina prylar! Kryssning resor görs för kameror. Disponibel undervattenskameror finns på mark för en bråkdel av det pris de kan säljas till ombord i fartyget. Medan du förbereder, kan du plocka upp en billig fickformat soldriven miniräknare, praktiskt för räkna valutakurser medan samla souvenirer. Om du vill ha din handdator, bärbar dator eller MP3-spelare, don ' Glöm inte extra batterier och hörlurar. Ta bort några bilder från din digitalkamera så flashminnet är klar, och tillföra något extra flashkort och laddaren. Din mobiltelefon och dess laddare måste också göra resan. Kom ihåg att packa nödvändigheter. Om du reser ut ur landet, glöm inte ditt pass, ID-kort och din bokning och biljetter. Kartor och en bok av fraser kan också vara ovärderlig på kryssning resor. Resecheckar är mycket säkrare än kontanter, men små räkningar är bra för tippning. Om du är allergisk mot livsmedel eller läkemedel, se till att någon med att du vet om det, men klädd i en medicinsk halsband eller armband är säkrare. Glöm inte vitaminer, läkemedel, eller andra orala regimer och se till att du har tillräckligt många för att senast genom resan. Bära något i plånboken som listar de mediciner du tar, om något, och recept påfyllning i förväg.

Ta akut telefonnummer som inte kan vara i adressboken på din mobiltelefon, speciellt din läkares. Glasögon, kontaktlinser och reservdelar, lösningar och solglasögon är andra poster ofta glöms bort. En nödsituation ficklampa är en bra idé på kryssning resor också. Om elen ska avbrytas av någon anledning, kommer du fortfarande att kunna göra dig runt fartyget.

Arbeta från ett kategoriserat checklista är det bästa sättet att se någonting av vikt hamnar på efterkälken. Om du startar en lista tidigt, till och med veckor i förväg, kan du lägga till det som du tycker om saker. Detta kommer att göra förpackningar som mycket lättare när det är dags, och du kan börja din resa stress-free.

Det enda folk alltid påstår att de över pack på kryssning resor kläder. Tänk på vad du faktiskt slitage, och packa lätt. Du måste ta bort några för att göra plats för kaffebryggare ändå!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.