Vad kan jag göra i Kansas City?

För många resenärer, Kansas City, MO är bara ytterligare ett cowtown i en viadukt "tillstånd. De kan bli förvånad över att upptäcka att Kansas City har en levande konst och kultur scen, ett mångsidigt utbud av museer i världsklass, shopping som rivaler andra stora städer, en rik historia och massor av bra äter. Kansas City är kanske mest känd för sin grill, men den har också fått beröm för sin vackra arkitektur, breda boulevarder och nästan 200 fontäner. Sina fontäner har förtjänat det smeknamnet "City of Fountains" och rivaliserande vissa europeiska städer i deras antal. Kansas City är centralt beläget med resten av landet och lättillgängligt från en av de mest bekväma flygplatser, Kansas City International.

För dem som älskar konst och kultur, har Kansas City ett brett utbud. Starlight Theater, bekvämt placerad nära Kansas City Zoo, är en utomhusteater som steg musikaler under sommaren. Dårskap Theater och Midland Theater både värd dramatiska produktioner, liksom andra speciella evenemang. För barn hette Coterie Theater, beläget i Crown Center nära centrum, som en av de fem bästa teater för barn av Tid magazine. Kansas City har också en egen Ballet Company, en symfoni och opera. Den Kemper Museum of Contemporary Art är en favoritdestination för modern konst älskare. För alla typer av konst, besöka Nelson Atkins Museum, precis runt hörnet, nära Country Club Plaza. Nelson är känd för sina svepande gräsmattan beströdd med större än livet shuttlecocks. Kansas City har också en blomstrande centrum konst distrikt som är lätt att promenera. Kaleidoscope är en fri bildverkstad för barn som sponsras av Hallmark, som har sitt huvudkontor i staden.

Kansas City har en rik historia. Union Station, belägen på den södra sidan av centrum, var en gång en stor transport nav för hela regionen och har återfötts med shopping, biografer, ett barns Science Museum och restauranger. Historisk Westport, platsen för inbördeskriget Slaget vid Westport, är nu hem till komedi klubbar, restauranger och shopping. Liberty Memorial är en imponerande syn och var det första världskriget minnesmärke i landet. Den 18: e och Vine distrikt omfattar American Jazz Museum och Negro Leagues Baseball Museum.

Kansas City shopping rivaler många andra större städer. Staden har fungerat som en bondens marknad sedan 1857, men har sedan dess sett tillsats av restauranger, antikaffärer och nöjesställen. The Country Club Plaza, som har utropat som första köpcentrum, är en utomhus shoppingdistrikt modellerad efter Sevilla, Spanien. Det har många fontäner och originella skulptur, och ligger på Brush Creek. Plaza, som den kallas av lokalbefolkningen, har exklusiv shopping samt casual och fina middagar. Zona Rosa, en utomhus shopping center, ligger längre norrut, liksom Legends at Village West, en del av Kansas Speedway nöjesområdet. Att äta är ett populärt tidsfördriv i Kansas City boende, och många anser staden ett obligatoriskt stopp på någon grill turné. Arthur Bryant's Grill, som inrättades 1920, har varit en favorit av Jimmy Carter och Stephen Spielberg. Gates Grill och KC Masterpiece är andra kända grill depåstopp. Den amerikanska Royal Grill tävlingen är en av de största i landet, med nästan 500 konkurrenter.

Andra roliga saker att göra i Kansas City omfatta besök en av de fem kasinon ligger på Missourifloden och delta i ett Kansas City Chiefs fotboll eller Royals baseballmatch. Kansas City räknar med att avtäcka en ny 835 million USA-dollar (USD) nöjesdistrikt centrum under 2007. Det är en del av ett tre miljarder dollar plan för att utveckla stan för att göra det mer attraktivt för de redan blomstrande konvention handel, samt för turister.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.