Vad kan jag göra i Des Moines, Iowa?

Des Moines, Iowa erbjuder resenären ett brett utbud av roliga och pedagogiska saker att göra. Förutom att många historiska museer, Des Moines har folkligt utomhus attraktioner och en populär science center. Iowa Gold Star Museum, Levande historia Farms, Blank Park Zoo kommer Des Moines Botaniska Center och Science Center i Iowa ger dig massor av bra saker att göra under din vistelse i Des Moines. The Science Center Iowas inkluderar en titt på teknik som för närvarande är under utveckling i Iowa. Det finns också information om många olika grenar av vetenskapen, inklusive meteorologi. Science Center of Iowa har en IMAX Dome Theater och ett planetarium med visar laserljus. Du hittar massor av interaktiva utställningar liksom områden för småbarn och barn i alla åldrar. The Des Moines Botaniska Center har en stor samling av växter hemma i den centrala USA och över 1000 exotiska växter från hela världen. Trädgårdarna varierar från Bonsai till ört och exotiska fåglar lägga ännu mer skönhet. Center är centralt beläget intill Des Moines River och drivs av Des Moines Water Works.

Blank Park Zoo har över 1000 djur, fåglar och djur havet. Den Zoo funktioner livsmiljöer såsom australiensiska och afrikanska områden och inkluderar snö leoparder och giraffer. Den Blank Park Zoo sägs vara en av de bästa djurparkerna i Iowa och erbjuder bevarande och zoologiska utbildningsprogram. Det är inte överväldigande stort, så det är perfekt för ett par timmars underhållning under ditt besök i Des Moines.

Levande historia Farms, i Urbanville området Des Moines, är ett utomhusmuseum som är indelad i fem olika tidsperioder som utgör sammanlagt 300 år. Varje tidsperiod återskapas av scenkostymer tolkar i varje del av museet. Fokus ligger på hur Iowa bönder först bosatte de landar på bördig jordbruksmark. Levande historia Farms ger också besökarna en informativ titt på historien om de framsteg som gjorts i uppfödningsmetoder.

Iowa Gold Star Museum är ett militärt museum som erkänner Iowa veteraner. Den rymmer inbördeskriget minnessaker och visar denna dag från början av första världskriget 1 1917 på 1846 mexikanska kriget till dagens militära verksamhet Iowa medborgare. Museet har uniformer och utrustning som används i olika krig och militär referensbibliotek med information om Iowa veteraner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.