Vad kan jag göra i Chicago, Illinois?

Oavsett vad dina intressen är, är du säker på att hitta en stor variation av saker att göra i Chicago. Oavsett om du är utomhus eller inomhus, Chicago sevärdheter är oändliga. Frank Lloyd Wright's Home och Studio, Art Institute of Chicago, Adler Planetarium and Astronomy Museum, Lamb's Farm och Navy Pier bara erbjuda ett fåtal av de många stora sevärdheter och ljud i Chicago.

The Navy Pier i Chicago sjöstrand området finns restauranger, shopping och sevärdheter såsom ett enormt pariserhjul och en IMAX-teater. En karusell, kan minigolfbana och barns museet också hittas här. En av de mest populära saker att göra på Navy Pier är att tillbringa minst tjugo minuters promenad genom Amazing Chicago Funhouse Maze. Aktiviteten är lärorikt och kul när du promenerar i Chicago inställningar inklusive Framför Chicago, Landmark Chicago och Underground Chicago och upplev specialeffekter som Funhouse speglar och lampor.

Lamb's Farm är ett bra ställe att ta med barn som har en Petting Zoo, minigolf och en miniatyr tåg. Det är en populär plats för födelsedagskalas och har en restaurang, bageri och glass salongen. Lamb's Farm startades 1961 av två specialundervisning lärare, Robert Terese och Corrine Owen, och gården sysselsätter vuxna med psykiska funktionshinder i ett stödjande leva och arbetsmiljö.

Adler Planetarium and Astronomy Museum är en världs-klass museum med många utställningar och astronomiska upptäckter från forntid till nutid. Adler är lärorikt för alla åldrar och har en digital teater, värdefulla böcker, interaktiva utställningar, dataspel och filmer. The Art Institute of Chicago är en annan intressant och lärorik plats perfekt för alla åldrar. Institutet har amerikanska, impressionismen och post-impressionismen produktioner såsom stycken av Cézanne, Renoir, Monet, Seurat, Rembrandt och van Gogh. Nya Modern Art Wing har målningar av Picasso, Magritte och Matisse samt skulpturer, teckningar och textil konst från Afrika och Asien.

Arkitekten Frank Lloyd Wright's Home och Studion ligger i Oak Park, Chicago. Wright byggde hem till sin fru, Catherine, och deras sex barn. Familjen bodde här 1. 889-1. 901. Många av Wright välkända design principer illustreras först i detta hem och ateljé. Guidade turer kan vara tillgängliga och du kan turnera i hemmet och studion och se vackra detaljer såsom konsten glasfönster i barnens lekrum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.