Vad kan jag göra i Billings, Montana?

Det finns massor av intressanta saker att göra i "Magic City" i Billings, Montana. Billings är uppkallad efter 1882 ordförande för Northern Pacific Railroad, Frederick H. Billings. Smeknamnet var tjänat "Magic City," när Billings upplevt fantastiska befolkning och kommersiell tillväxt efter dess blygsamma början som en liten stationssamhället. Bildtecken Cave State Park, Zoo Montana, Yellowstone konstmuseum och Boothill kyrkogård erbjuder många roliga saker att göra.

Boothill kyrkogård hänvisar till de flesta av dem begravda här som har dött med stövlarna på, troligen antingen i strid eller i ett slagsmål. Den mest kända personen begravdes i Billings "Boothill Cemetery är Muggins Taylor. Taylor var den militära scout som förde budskapet i Custer's falla vid Little Bighorn. Andra Boothill kyrkogårdsförvaltning finns i minst tio stater, Arizona, Texas, Kansas och Idaho. Montana har en annan Boothill kyrkogård i Virginia City.

Billings 'Yellowstone Konstmuseum har mer än 3. 000 utställningar och dessa verk centrum kring Montanas modern visuell konst som tavlor och skulpturer. Yellowstone Konstmuseum byggdes till fd Yellowstone länsfängelse år 1964 och inkluderar en del av fängelset som en utställning. Museet har ett brett utbud av arbeten som relaterar till Västern av konstnärer som CM Russell, J. H. Sharp och Will James.

Zoo Montana är en safaripark i Billings pass dragen djur som varg, tigrar och björnar liksom reptiler, spindlar och många fler varelser. De större djuren i naturliga livsmiljöer att besökare kan nå genom skogsmark stigar och andra strövområden. Zoo Montana har också en lekplats, petting zoo och picknick område.

Bildtecken Cave State Park har pictographs, eller antika målningar berg, som är mer än 2000 år gamla. Mer än 3. 000 historiska artefakter har hittats i grottor här och grottorna visar tecken på ockuperat av människor som levde för mer än 4500 år sedan. Vandringen att visa pictographs sägs ta ungefär en timme och du kanske vill ta kikare för att hjälpa dig se klippmålningar tydligare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.