Vad bör jag se i Key West?

Key West är en liten stad med så mycket att göra! Mest sannolikt kommer någon att fråga om du har tittat på solnedgången vid Mallory Square. Ligger på nordvästra spetsen av Key West, är det där besökare och lokalbor samlas för att se solen gå ner och njuta av de många aktiviteter karneval typ, inklusive lindansare, eldslukare och mycket mer.

Duval Street driver flera kvarter genom Key West och är värd massor av affärer, restauranger och barer. Den Conch Tour Train är ett utmärkt sätt att få en uppfattning om vad du skulle vilja besöka. Inte bara kommer du höra historien om Key West längs vägen, men du kommer att kunna omfatta området snabbare och vet var du vill återgå till tillbringa mer tid. Massor av andra transportmedel förekommer: bilar, skotrar, och turer vagn. Själva staden är enkel att köra, till fots eller på annat sätt, eftersom dess gator är oftast i ett rutnät.

sydligaste udde är en populär destination för foto-ta. Poängen är markerad med en färgstark boj-formade monument märkt "endast 90 miles till Kuba. "En annan populär attraktion är Ernest Hemingway House and Museum. När man turnerade det hem där författaren bodde för drygt tio år kommer du lära dig om Hemingways liv och böcker och få en närmare titt på ättlingarna till författarens sex-toed katt. En annan omtyckt Key West attraktion är Harry S. Truman Little White House Museum. Lokalen på det nationella registret över historiska platser och är Floridas enda Presidential Museum. Du kan välja en guidad tur eller kan guida dig själv genom den botaniska trädgården.

Även om det inte mycket strandområdet på Key West, det där om du vet var den finns, som är på Atlanten sidan. En av de mer populära är Dog Beach för att det är hund-vänliga. Andra stränder inkluderar Smathers Beach, Higgs Beach, Rest Beach och Broken Glass Beach. Beach verksamhet omfattar simning, volleyboll, snorkling. En annan favorit Stranden ligger vid Fort Zachary Taylor State Park.

Naturligtvis med allt detta turnerande och utforska, du behöver näring och förfriskning. Var noga med att uppleva specialiteter i Key West: Key Lime Pie, färska skaldjur och en tropisk drink.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.