Vad är en långdistansflyg?

En långdistansflyg är en flygning som är över sju timmar lång. Långdistansflygningar innebär ofta interkontinentala resor, flyg från Asien till Amerika, till exempel, är alltid långdistansflygningar på grund av det avstånd som måste täckas av flygplan. I vissa fall kan en plan som måste stanna för att tanka vid en långdistansflyg, särskilt när det gäller mindre flygplan. för resenärer, kan en långdistansflyg vara ansträngande. De flesta människor inte njuta av att vara instängd i ett plan för en längre tid, och de kan börja känna sig uttråkad eller rastlös. Långflygningar kan även skapa hälsoproblem såsom djup ventrombos, som kan orsakas av att sitta stilla för länge, eller de kan överdriva befintliga hälsoproblem som passagerare andas i återvunnen luft och kamp för att förbli hydratiserad.

De flesta flygbolag erkänna att långflygningar kan vara ganska tuffa. In-flight underhållning som musik och filmer är ofta tillhandahålls, med många flygbolag med privata underhållning stationer vid varje säte som gör det möjligt för passagerare att välja från en rad filmer, tv, spel och musik. Maten är också i allmänhet erbjuds på ett långdistansflyg, tillsammans med drycker.

Ett par saker kan göra långflygningar drägligare för passagerarna. Det är en bra idé att klä sig bekvämt, och att packa varor som böcker, tidningar, till en dator, en personlig musikspelare och en sömn mask täcker ögonen när du sover. Kuddar, filtar och andra objekt komfort kan också göra flygningen roligare, så kan bekanta snacks. Det är också en bra idé att gå upp för att sträcka ut med jämna mellanrum. I många fall är ett långdistansflyg samband med jet-lag i den andra änden, eftersom planet har passerat flera tidszoner. Olika tekniker kan användas för att hantera jet lag, regelbundna resenärer ofta utveckla sina egna. Många rekommenderar att du anger din klocka med tid på din destination när du ombord på planet, och försöka sova eller vila under "natten", oavsett vad klockan är på planet.

Kabinpersonal måste också klara av den stressiga en långdistansflyg, eftersom Förutom arbetet med att bli instängd i ett flygbolag, måste de också hantera kunder. Många flygbolag tillhandahåller en plats för kabinpersonalen att vila eller sova, och besättningen kan rotera arbetsuppgifter på ett långdistansflyg så att ingen behöver arbeta hela vägen igenom flygningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.