Vad är en camping Dusch?

För många människor, gemenskap med naturen skulle vara mycket roligare om det bara inte var så smutsig. En camping resa till skogen innebär inte bara buggar och saker som går bump i natten, men också en hel del smuts. Även om mycket kan göras åt skogen varelser att hasa, bita, Sting, och vandra objudna till campingplatser, är renligheten faktor lätt att uppnå. Allt som behövs är en bra camping dusch. P

Camping duschar kan köpas i en mängd olika stilar, med priser på mellan tio och flera hundra amerikanska dollar (USD). Alternativen omfattar versionerna som ger varmvatten och tryck, eller primitiva contraptions som erbjuder en enkel, kall-vatten spola. Camping duschar kan vara öppen-modeller luften, eller de kan integrera en hel låda med ett duschdraperi. Den mest elementära camping dusch kan skapas från en plast trädgård sprutor tillgänglig vid alla järnhandel. En ny, oanvänd spruta, som normalt används för att dimma blommor eller växter med insektsmedel eller ogräsmedel, kan lika gärna vara fyllt med vatten. Pump handtaget några gånger, och vattnet är under tryck. Dessutom kan munstycket justeras för antingen en bred spray eller en strikt ström. Det är inte elegant, men i genomsnitt $ 5 US dollar (USD), är det billigt.

Förmodligen den mest populära camping dusch, både vad gäller överkomliga priser och det faktum att den tar liten packning rymden är det sol dusch. En sol dusch är tre till fem gallon (11,4 till 18,9 liter) plast eller Mylar ® påse som är fylld med vatten och vänster för att sitta i solen. I ena änden av påsen är en slang för att fylla den, och en krok som gör att den kan hängas eller bunden till ett träd lem. På den andra änden är en dusch munstycke. Påsen är fylld med vatten, värmas upp i några timmar, och sedan fäster overhead.

Solar camping duschar kommer att ge en ljummen, lågt tryck spola . En mer njutbar alternativ är en propan camping dusch. Dessa enheter innehåller en tank som innehåller vatten, en liten propan kapseln och brännare, slang sex fot (1,8 meter) eller större längd, och en handmanövrerad kolven som man kan utöva påtryckningar vattnet i tanken. När propan brännaren är tänd, kommer vattnet i tanken värmen till 100 grader Fahrenheit (37. 7 grader Celsius) på mindre än 10 minuter. Propan duschar är ett utmärkt val när man är på en resa med flera campare som vill hålla sig ren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.