Vad är en Director of Photography?

En Director of Photography är någon som kontrollerar att piratkopiera film, reklam, TV-serier, eller någon annan sorts filmade produktion. Det är vanligt att uttrycket "Director of Photography" och "Cinematographer" används omväxlande, även om denna användning är inte godtagbart i alla regioner, som ibland dessa jobb är faktiskt ganska skilda från varandra. I huvudsak är Director of Photography ansvarar för utseendet och känslan hos en pjäs på film.

Tre saker krävs för att bli en bra Director of Photography: utbildning, erfarenhet och ett bra öga. Många människor är intresserade av yrken inom filmkonst gå till filmskola, där de lär sig om mekaniken i arbete och har möjlighet att delta i praktik på uttagen att få en känsla för arbetet. Därefter arbetar de sig upp genom leden on set, som ofta arbetar i olika positioner för att läsa mer om verksamheten, innan det slutligen blir Directors of Photography, i vilket fall en bra konstnärlig öga blir avgörande.

På inspelningen övervakar Director of Photography eller DP kameran och besättningar belysning, och han eller hon kommer att arbeta nära de som designers, kunder och makeupartister. Ofta, Director of Photography och direktören båda har sista ordet över vilka delar kommer att ingå i skapelsen, och de två nära samarbete för att uppnå önskad look. The Director of Photography kommer att använda belysning, filter och olika kamera tekniker för att skjuta en scen i enlighet med önskemålen från direktören.

A Director of Photography kan också delta i post-produktion, bearbetning med ljud och konstnärer färg för att utveckla och reproducera filmen. Utvecklingspartnerskapet arbetar ofta i nära samarbete med redigering personalen samt, skapa ett enhetligt utseende under en scen, även om den spelades in under loppet av timmar eller dagar.

Förhållandet mellan en direktör för fotografi och en direktör kan variera. En riktigt begåvad Director of Photography medföra smärre riktning, eftersom han eller hon instinktivt förstår vad som behövs. Övriga styrelseledamöter föredrar mer kontroll, och de kan gå så långt som att ange särskilda inställningar på kameran, speciellt med nya och okända Directors of Photography, att pjäsen visar sig när de ser framför oss.

några UP blivit ganska känd för att producera särskiljningsförmåga, högkvalitativt arbete med otrolig konstnärliga vision, och de kan erbjudas utmärkelser och uppmanas att ansluta elit samhällen. För personer intresserade av filmkonst karriärer, en möjlighet att arbeta eller utbilda dessa ledargestalter inom området är en stor ära.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.