Vad är en Chocolate Festival?

En choklad festivalen är ett evenemang som firar choklad. It features ofta choklad delikatesser från lokala chokladtillverkarna, konst och hantverk, spel, musik och andra former av underhållning. Platser som Oakdale, CA och Fairfax, VA hålla choklad festivaler varje år. Många gånger, väcker en choklad festival pengar till välgörenhet för att gynna en viss ideell organisation.

Människor som är förhindrad att delta choklad festival kan vara värd för sin egen choklad firande. Helt enkelt bjuda in vänner och familj till hemmet och ge dem en mängd choklad-tema aktiviteter. En kväll med söt choklad, spel och annan underhållning kommer att hjälpa varje choklad-älskare i en människas umgängeskrets fira sin smak för choklad. En aktivitet som kan ingå i ett choklad festivalen är en Oreo cookie ® stapling tävling. Party gäster konkurrera för att se vilken person som kan skapa det högsta tornet av cookies. Tornen måste göras utan användning av lim, tejp, eller någon annan typ av lim. Den person som staplar högsta torn vinner ett litet pris. Innan festen börjar, spendera tid forskar om chokladens historia. Sammanställa en serie trivia frågor som kan användas i en choklad frågelek. Dela upp gästerna i två lag och ställa frågor om choklad. Laget med flest poäng kan vinna en varsin choklad chokladkaka eller en liten ask Gourmet choklad. En annan möjlig spel för den choklad festivalen är ett företag som innebär uppackning Hershey's Kisses ®. Två spelare slitage ugn vantar och packa så många Hershey's Kisses ® som de kan inom en minut. Den spelare som unwraps mest godis kan vinna ett litet pris. Detta spelet är förvånansvärt svårt och kommer att utmana alla de gäster som deltar i choklad festivalen.

Många människor älskar glass, och fanatikerna choklad är inget undantag. Har en fruktglass bygga stationen på choklad festivalen. Ge glass, choklad, olika pålägg, och vispad grädde. Låt gästerna att bygga upp och äta sin egen choklad glassar. Efter att gästerna fått sitt lystmäte av choklad, kan de titta på en choklad-tema film. En familjevänlig val är 1971 filmen Willie Wonka och chokladfabriken eller 2005 års version Kalle och chokladfabriken Starring Johnny Depp. Om gästerna är clamoring mer choklad, tjäna choklad i smaken popcorn.

är Choklad festivaler hålls över hela världen, med en mängd choklad delikatesser, spel, och underhållning. Om en person är förhindrad att närvara vid en stor festival, kan hon värd sin egen choklad-affären. Med förskott planeringen av verksamheten och leverans av ljuvlig choklad, en choklad evenemang ger gästerna möjlighet att njuta av en underhållande kväll med kolleger choklad fanatiker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.