Vad är en Black Tie Affair?

Smoking frågor är sociala evenemang där alla deltagare förväntas bära formell klädsel. Både män och kvinnor deltar i en svart slips affär anstränga sig för att följa dresscode och välja kläder som anses lämpligt formell klädsel för tid på dygnet, årstid och typ av händelse. En svart slips affären skiljer sig från en semi-formella evenemang, där det finns ett bredare utbud av kläder alternativ anses vara lämplig semi-formell klädsel.

För män: en svart slips affär normalt att bära en traditionell svart smoking. Även modetrender ibland kräver att olika färgval visas för byxor och jacka av smokingen är lämpligt, att aldrig är fallet med en svart slips affär. Bara den traditionella svarta smokingen anses vara rätt alternativ för en man som vill klä sig i enlighet med andan i gång.

att komplimentera svart smoking, kommer herrn också använda sig av en enkel svart slips, oftast en fluga. Clip-on band allmänhet uppmuntras för alla händelser som är uppbyggd som en svart slips tillfälle. Det korrekta fluga för en formell händelse är ett som är bunden för hand.

p

Män förväntas också vara försiktig med valet av smokingen skjorta. Skjortan ska vara vit, och kan innehålla revben eller fina veck på framsidan. Användningen av svart emalj eller pearl täcker knappen kan också vara lämpliga för detta tillfälle. Om Maggördel är sliten bör det vara svart för att matcha slipsen. Det har dock blivit allt mer acceptabelt för herrn att bära en fluga och Maggördel som matchar färgen på hans datum klänning.

Kvinnor har större flexibilitet i deras stil att klä sig när det kommer till en svart slips affär. Det viktigaste kravet är att klänningen eller kjolen bör golv längd. Något kortare anses vara semi-formella och inte lämpliga för affären. Utanför detta ett krav, kan kvinnor väljer att bära någon färg de föredrar och använda sig av ett brett spektrum av stilar och material för klädsel. Alternativen kan innehålla något djärvare, exempelvis en fullängds klänning med axelband och rygg eller slitsar sida som visar lite av ben. Beroende på exakt vilken typ av händelse, får något mer konservativ krävas, t. ex. en fullängds kjol framhävs av ett siden blus och enkla smycken som kräver hänsyn till den övergripande eleganta damen.

En svart slips affären innebär ofta en social händelse som är av stor betydelse för deltagarna. Sådana händelser som bollar, formellt bröllop, kommer ut händelser Debutantes, lek och statsministrarna film, eller evenemang för att hedra besökande dignitärer är alla exempel på händelser som kan läggas upp som en svart slips affär. Den noggrann uppmärksamhet klä ofta betonar vikten av händelsen och kan gå på mer om upplevelsen av att det skulle vara annorlunda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.