Vad är en Beach Umbrella?

En strand paraply är en överdimensionerad paraply används för att ge skugga och skydd från solen. Vanligtvis en strand paraply är från sex till nio meter bred (två till tre meter) och fälls upp mindre för enkel transport i bilen eller din strand väska. Beach umbrellas bör betraktas som en nödvändighet för att tillbringa någon längre tid utanför för att undvika att få en smärtsam och potentiellt farliga solskador. Du kan få en strand paraply Maj olika mönster och färger. Vissa är färgglada med roliga figurer eller blommönster, och vissa är tydligare och mer framstår som paraplyer picknick bord. Du kan hitta något mindre badstrand paraplyer för barn, som ofta funktionen populära figurer från filmer och TV-shower. Några större paraplyer kan mynna ut i en liten strand Cabana, som ger personlig integritet om du skulle behöva byta till eller från en baddräkt. En strand paraply kommer vanligen i någon form av slitstarkt material, inklusive vinyl , duk, tjock polyester eller syntetiska Thatch. Nyare strand parasoller kommer emellanåt att ange ett betyg solskyddsfaktor (SPF) och är speciellt tillverkade för att bättre skydda från solens skadliga strålar. Det paraply kommer också med en tung bas och är vanligen fast på ett robust rosttröga metall eller glasfiber pol. Ibland kan en strand paraply lutning, som ger mer skydd från sol och vind. Mindre strand parasoller kan ofta klämma höger in på din stol. Om du köper en strand paraply, kanske du också vill köpa några lätta solstolar, en filt, och en strand vagn att göra allt i. Beach vagnar har även möjlighet att transportera en svalare och alla leksaker strand du kan ge till dina barn. Du bör alltid ta solskyddsmedel-Det ska smörjas regelbundet, särskilt om du eller dina barn befinner sig i och ur vattnet eller svettning. Även under en strand paraply, bör du ansöka alltid solskyddsfaktor för att förebygga hudcancer.

Beach paraplyer inte nödvändigtvis behöver bara användas vid stranden. Dessa överdimensionerade paraplyer göra stor skugga för en utomhus picknick eller en tailgating part. Om du deltar i en utomhus konsert eller annat evenemang utomhus där du kommer att sitta på gräset, en strand paraply kan skydda dig mot solen och vinden där också.

Beach paraplyer är oftast ganska billiga, beroende på storlek. De kan variera i pris från $ 20 US dollar (USD) till $ 75 USD. De kan hittas i de flesta större lågprisbutiker och sportartiklar butiker under våren och sommaren, och online året runt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.