Vad är de fyra hörnen området?

fyra hörn område är en region i USA där fyra stater träffas vid en exakt punkt, som är märkt med en brass plaque. Det ligger i sydväst, där Colorado, New Mexico, Utah och Arizona träffas, förutom märkningen korsningen av fyra stater, fyra hörn området också möter upp med gränser från två indianstammar, om navajo och Ute Mountain indianerna , så tekniskt sett finns det sex hörn i fyra hörn.

Turister reser i regionen ofta vill sluta med Four Corners, eftersom det är en intressant plats att besöka. Webbplatsen är värd fyra hörn Monument, vilken dragen statliga flaggor och andra artefakter av intresse utöver den brass plaque som markerar platsen där fyra stater möts. Four Corners Monument förvaltas av Navajo Nation, och en rad indianska hantverk finns till försäljning på webbplatsen, inklusive några mycket fina exempel på Navajo artisteri. Den första markören på platsen var förpackad i 1912 och renoverades 1992 för att fira platsens historia och dess unika i USA. På grund av det sätt på vilket USA kartlades och bryts upp, är detta den enda plats där fyra stater träffas i en enda punkt, vilket gör det en ganska märklig plats. Flera stater har sina egna individuella baby fyra hörnen platser, där fyra länen träffas.

Regionen runt Four Corners är ganska landsbygden, och det kan bli extremt varmt på sommaren. Besökare uppmuntras att bära lätta kläder och solskydd, och det är en bra idé att ta med vatten och tilltugg bekvämligheter är ofta begränsad. Att föra en kamera är, som många människor känner att det bästa med just Four Corners är att föra upp bilder av platsen.

p

människor uppmuntras att stå på Four Corners plack, och många människor vill göra dumma akrobatik så att de till slut med ett ben i varje stat. Omgivningen är också ganska intressant, eftersom det ligger i den stora öknen, så när folk tröttnar på det ovanliga i att vara i fyra stater på en gång, kan de vandra, picknick, och cykeln i den omgivande regionen för att njuta av det natursköna sydväst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.