Vad är Travel Chopsticks?

Travel ätpinnar är ätpinnar som är avsedda att packas och transporteras för resande som tillåter att deras användare omedelbar tillgång till ett par ätpinnar som behövs. De kan göras på utflykter och camping resor, och en del människor föredrar att bära resa ätpinnar så att de vet att deras pinnar är rena och säkra att äta med. Travel ätpinnar kan också användas i asiatiska restauranger i stället för engångs ätpinnar som till stamkunder. Många asiatiska marknaderna bära resa pinnar, i flera olika konfigurationer, och det är även möjligt att beställa dem från specialitet leverantörer. En grundläggande uppsättning resa ätpinnar är helt enkelt ett par pinnar med en medföljande hård eller mjuk väska för skydd. Den ätpinnar kan vara tillverkade av trä, plast eller metall, med lätta och hållbara material som bambu och titan är att föredra. Bambu ligger också bra till för resor ätpinnar eftersom det är naturligt bakteriedödande medel motsätta tillväxten av bakterier och svampar. En del företag gör resandet ätpinnar som fälla ihop, falla isär, eller teleskopet så att de är mer kompakta. Dessa pinnar kommer med en liten väska för att skydda ätpinnar under resan. Bekvämligheten för fällbara eller teleskopering ätpinnar är att de tar upp mindre plats, så att användarna kan bära dem i fickan. Vissa är även platta nog att passa i en plånbok eller glida in i en börs, vilket kan göra dem önskvärt att vissa konsumenter. Vissa av dessa mönster är ganska elegant, med mycket modern design element.

mer innovativa företag har gjort ätpinnar med utbytbara huvuden, ofta med hjälp av en magnetisk anslutning punkt för att de ätpinnar kan snabbt och enkelt drog isär eller tas tillsammans. Dessa pinnar kan vara allt metall eller en blandning av metall och trä, med utbytbara platt eller spetsiga tips, eller disponibel tips som kan användas en gång och sedan kastas. Disponibel tips kan vara användbar i situationer där det kanske inte möjligt att tvätta resa ätpinnar.

Naturligtvis behöver man inte köpa specialiserade resa ätpinnar till bära ett par ätpinnar när du reser. En del människor föredrar att ta med disponibel ätpinnar som kommer i deras egna skyddande emballage, medan andra föra regelbundna ätpinnar som varit insvept i tyg eller placeras i ett svårt fall så att ätpinnar inte gå sönder eller bli smutsig. Vissa marknader säljer chopstick sätter i sina egna ärenden, och dessa kan lätt tas på en resa som resa ätpinnar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.