Vad är Skywalker Ranch?

Skywalker Ranch är arbetsplatsen och reträtt av Hollywood regissören George Lucas. Inbäddat i foten av Marin County, Kalifornien, sträcker ranchen mer än 4. 700 hektar (16 m sq) Trots att Lucas mest kända hjälten heter Luke Skywalker, ranchen faktiskt är döpt efter en närbelägen väg med samma namn .

George Lucas, skaparen av landmärket film-serien Star Wars och grundare av Industrial Light and Magic (ILM), byggde sin reträtt i sitt hemland norra Kalifornien, bara några miles från platsen för hans första film, American Graffiti . Marin County, en välbärgad förortsområden är anmärkningsvärd för många kändis invånare och dess närhet till San Francisco och Bay Area. Det var här som han grundade sitt produktionsbolag, Lucasfilm, liksom den senaste tekniken ljudproduktion studion Skywalker Sound.

Skywalker Ranch har ett mystiskt rykte och har gett upphov till betydande konspirationsteorier bland Lucas fans. Bortsett från en vald lista, har få press och inga objudna gäster någonsin varit tillåts på fastigheten. Vissa rapporter hävdar att säkerheten ständigt måste vända tillbaka inkräktare, som kommer ibland vandra miles för att försöka smyga in på fastigheten. Med lanseringen av den senaste Indiana Jones film 2008, har bussar anlände till fastigheten redovisade hoppfull fans, men ingen har fått på marken.

ranchen inkluderar en viktoriansk stil boningshuset, som används för kontor och företag och hyser en stor samling av film memorabilia. Förutom rekvisita från Lucas egna filmer, innehåller huset också Charlie Chaplin's käppar och flera andra historiska föremål. Trots flera kluster av byggnader, förblir Skywalker Ranch främst outvecklad, med stora utrymmen som bidrar till det vackra landskapet och djurlivet från området.

Skywalker Sound ger mycket av kändis verksamhet på fastigheten, med skådespelare i världsklass och regissörer kommer till ranchen för att lägga sista handen på filmer, spela in dialog och övervaka en sund mix av filmer. Att hysa den besökande stjärnor, det Skywalker Ranch Inn har 26 rum med Hollywood tema inredning. Varje rum är döpt efter en Hollywood siffra beundrad av Lucas, och inredda för att matcha sin livsstil.

Efter den fantastiska framgången för Star Wars Lucas började planerna på att bygga Skywalker Ranch som ett Mecka för filmskapare och en flykt från Hollywood liv . Ranchen skulle förverkligas i stor stil, inklusive en 300 plats biosalong som används för filmvisningar, en man-made lake, egen brandkår, och ett historiskt bibliotek och filmarkiv. Även egendom får alltid förbli oklar alla utom några få film dignitärer, det ger säkert unga filmare det ambitiösa målet att göra den tillräckligt stor för att göra mål en inbjuda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.