Vad är Seattle Underground?

Seattle Underground är en turistattraktion i Seattle, Washington som blev följden av stadsplaneringen efter förstörelsen av ett stort antal centrala byggnader under den stora Seattle Fire i slutet 19th century. Om du besökt Seattle före 1889, byggdes byggnader och affärer på en lägre nivå. Detta skapade problem för invånare och företag, eftersom delar av verksamheten avsnitt i stan skulle och gjorde översvämningar.

Efter branden beslutade kreativa stadsplanerare att arrestera dessa problem genom att höja nivån på de flesta byggnaderna. Vissa byggnader som hade överlevt branden fortfarande hade lägre insteg, vilket innebar gå ner eller upp några trappor för att ta dig dit du behövde gå. I slutändan var renoverade byggnader för att ge gatan tillgång.

Tyvärr blev Seattle Underground platsen för motbjudande aktiviteter. Illegal sprit anläggningar under förbudstiden blomstrade i Seattle Underground. De flesta människor undviker Seattle Underground grund av rädsla för brott och för att fånga potentiellt smittsamma sjukdomar. De flesta av de gamla källare från kvarvarande byggnader dömdes, men intresset för dem blomstrade under 1960-talet.

Mycket av Seattle Underground är avgjort osäker, men delar av det, finns under Pioneer Square har rustats upp och göras säkra för turer. Denna restaurering har påverkats kraftigt av Seattle bosatt Bill Speidel, som beslöt att börja erbjuda turer till mindre farliga delar av Seattle Underground 1965. På grund av den gamla arkitekturen, och historien i samband med Seattle Underground, har dessa turer blivit allt populärare. Du kan turnera i Seattle Underground med Bill Speidel sällskap, och du kan bli överraskad av några av de saker som finns att göra där. Till exempel har vissa par gift sig i Seattle Underground. Turen omfattar cirka tre blocken under staden, men mycket av det är på ojämnt underlag, och vädret kan vara kylig. Speidel grupp rekommenderar att föra en varm jacka och bra promenadskor för resan.

Du kan även äta på Seattle Underground Café, förvisso en plats med massor av moody belysning . En av förvåning aspekter av turen är ett antal porträtt av främst lokala konstnärer i Seattles invånarna att notera. Det finns också flera ställen att stanna och notera artefakter i Seattle förflutna. På en tur får du massor av information om tidiga Seattle och ELÄNDIG side of the Underground under dess fördömde år. Du behöver boka en resa i Seattle Underground i förväg-Speidel sällskap rekommenderar att boka resan minst två veckor före din planerade besök.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.