Vad är Screen on the Green?

tradition utomhusteater är Screen on the Green ett förtjusande sätt att tillbringa en kväll under stjärnorna. Grundtanken är att gå till en stor park, sitter i gräset eller på en filt, med mat och dryck, och njuta av en klassisk film om en gigantisk skärm. De städer som är värdar Screen on the Green visa filmer som gratis evenemang, ett i veckan under en utvald månad under året.

Atlanta, Georgia och Washington, DC värd två av de största och mest kända Screen om de gröna i USA. London, värdar England också. Hitta en lokal tidning eller tidskrift för mer information om din egen stad. Eftersom Screen on the Green är så allmänt njöt, parken där händelsen är värd en tendens att bli extremt trångt. Mot bakgrund av publiken, bör du planera när de anländer tidigt för att säkerställa en god picknick och tittar på plats. Normalt filmerna börjar vid solnedgången, när himlen är mörk nog för att simulera en biograf. Men inte tänker komma dit tjugo minuter före solnedgången och förvänta sig att hitta en bra plats. Screen on the Green publiken vill komma tidigt och njuta av picknick innan filmen startar.

Faktum är att många tycker det picknick att vara den bästa delen. Screen on the Green är mycket social, det är en gemenskap av njutning som flyter genom folkmassorna. Från en picknick filt till nästa, kan det finnas alla möjliga sorters mat, vin, tyst hundar, barn och vänner. Om filmen som kontrolleras är ett musikaliskt, det är inte ovanligt för publiken att sjunga med!

Även om du kan få nästan vad som helst, det är oftast ett fåtal saker som ingen Screen on the Green tillåter. Dessa poster ingår högkarmade stolar, grillar, och glasbehållare. Paraplyer är också såg på, eftersom de skymmer för dem bakom dig. Följa dessa enkla riktlinjer att alla i närvaro har en unik erfarenhet. När det gäller vad för att få många nämner behovet av bug spray. Återigen, dock tänka på andra, och ta en burk med en liten, icke-aerosol spray som inte kommer att besvära grannarna. Dessutom kan det vara bra att komma ihåg vatten, speciellt om du tar med alkoholhaltiga drycker. Slutligen, ta något att lägga dina sopor i så att du kan lämna parken snyggt och rent.

Screen on the Green är roligt, och ger människor stor glädje. Men om du luta dig tillbaka en stund och titta runt parken, du känner förmodligen en känsla av lugn enhet och samhörighet som kan sluta tröst. Så packa ost och en filt och njut av föreställningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.