Vad är Catskill Game Farm?

Catskill Game Farm var ett zoo i Catskill, New York som var öppen för 73 år till stängning den 9 oktober, 2006. Spelet gården var både en djurpark och en praktisk gård, där barn kunde fötter och sällskapsdjur. Det stängt på grund av sjunkande närvaro, ekonomiska bekymmer och en ny statlig reglering tillämpas på en attraktion på Catskill Game Farm, en vatten lekplats kallas "Splash Pad. " Även om splash pad vid Catskill Zoo fungerade ordentligt, ett annat på området var inte leder till de nya reglerna. grundades Djurparken 1933 av Roland Lindemann. Det inleddes med bara några husdjur, bland åsnor, hjortar, getter och får. Det erkändes officiellt som ett zoo 1958 av Förenta staternas Department of Agriculture. Lindemann dotter, Kathie Schultz, som fortfarande ägs och drivs av Catskill Game Farm vid dess avslutande. Som mest zoo ockuperade över 1000 hektar. Det togs upp ca 2000 djur från över 150 arter och olika delar av världen. Den stora frågan vid tiden för Catskill Game Farm stängningen där alla dessa 2. 000 djur skulle gå. Djurrättsaktivister blev orolig, särskilt om mottagarna av dessa exotiska och inhemska djur.

De flesta av djuren från Catskill Game Farm såldes i en öppen auktion den 18 oktober 2006. Aktivisterna var oroade över att vissa av de sålda exotiska djur som skulle användas i vad som kallas en "burk Hunt", där dessa djur kontroll-ut i ett begränsat område och sedan jagas för idrotten. Best Friends, en djurens rättigheter koalition, organiserade en "medkännande budgivning ansträngning" den dagen och kunde köpa 200 djur som nu säkert bor i helgedomar.

Enligt ett pressmeddelande från Best Friends, ett vårtsvin heter Louise köpte för $ 9,000 US dollar (USD) var den dyraste djur som säljs på auktionen. Andra djur som säljs ingår "två vita noshörningar, fyra grön apor, flera aoudads, ANTILOP, en europeisk vildsvin, ett vårtsvin, pygmé åsnor, lamor, pot-bellied grisar, kaniner, ankor och duvor. " Humane Society of the United States (HSUS) övervakade auktionen men var oroat över att vissa djur såldes till olicensierade återförsäljare som kan ha samband med konserver jagar.

Många av de maskiner, karuseller och attraktioner del av Catskill Game Farm auktionerades också bort, trots att marken inte var. Detta Catskill, New York zoo är inte den enda djurparken stängning-andra är ofta följa efter, beror till stor del på minskande närvaro och påtryckningar från djurens rättigheter såsom Best Friends eller HSUS. Många hade just djurparker som barn, men denna familj tidsfördriv långsamt blir allt svårare att hitta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.