Vad är Backstage Pass?

Om du är musikintresserad, du vet att få backstage-pass är en av de bästa saker som kan hända dig. Backstage passerar är i grunden ett stycke laminerat papper som kan bäras antingen hängande runt halsen eller klipps på ett bälte. Detta fungerar som ett visitkort av slagen, som tillkännager innehavarens anslutning till evenemanget. Backstage går vanligtvis ut till anställda, så fläktar med tillgång till en vanligtvis kan komma in i områden som inte är öppna för regelbundna offentliga. Det finns i princip fyra olika typer av backstage-pass: all-tillgång passerar, passerar skede besättning, begränsad tillgång passerar, och "klibbiga passerar. "

All-åtkomst och skede besättning backstage passerkort som utfärdas till anställda bara. Detta kan hänvisa till någon som arbetar på konserten, från artisterna själva de människor som set-up scenen. Vissa arbetstagare kan utfärdas tillfälligt backstage går att få ett definitivt datum för dem. Det betyder arbetare beviljas bara åtkomstbehörighet under den angivna tiden, utan bör lämna lokalen vid tidpunkten konserten börjar . Beroende på händelsen och plats, dessa typer av backstage-pass kan innehålla vissa säkerhetsåtgärder, till exempel hologram, upphöjd text eller en signatur från artisterna själva.

Begränsad tillgång backstage passerar är den vanligaste typen utfärdas till fans. Denna typ av pass gör att människor inte är anslutna till evenemanget för att gå backstage och träffa artisterna, Tour de faciliteter, och se det inre arbetet i händelsen. Denna typ av passerkort som ibland kallas VIP, och får eller inte får omfatta tillgång till omklädningsrum och afterparties. Den "klibbiga pass" är en av de mest eftertraktade typer av backstage-pass. Skänks de till vänner, familj och andra personer anslutna till bandet. De är ibland också vunnit i tävlingar eller ges bort av radiostationer. Denna typ av pass ger tillgång till afterparties och tillåter innehavaren att mingla med besättningsmedlemmar, artister och VIP-gäster.

Backstage passerar kan ibland bli samlarföremål, särskilt om bandet inte längre är ihop eller om passet själv är signerad av den utövande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.