På Disneyland, vad Frontierland?

Om du har drömt om att vara en cowboy eller en pionjär, smetar på din cowboyhatt och vägleda din häst över till Frontierland, Vilda Västern området Anaheims Disneyland. Ursprungligen en av de största områdena i Disneyland, har Frontierland genomgått många förändringar under årens lopp, anpassning till politiskt korrekta begrepp och hantera förlusten av intresse i västra eran. Firar den 18: e och 19th century amerikanska utforskning, gör den här delen av Disneyland besökarna träffa Mark Twain, tillsammans med Tom Sawyer och lyssna till några goda gammaldags cowboy humor.

När Disneyland öppnades 1955, var Frontierland en av dess viktigaste drar. Med intåget av TV, intresse visar om Vilda Västern ledde till en önskan om en riktig cowboy upplevelse. Den ursprungliga inriktningen för området var inte utarbeta ritt, utan snarare att göra en naturlig miljö som kan korsas av Conestoga vagnar, mulor pack och kanoter. Besökare på den ursprungliga arealen kunde färdas genom Living Desert, ett område fyllt med människoliknande kaktusar och bubblande grytor i regnbågens färgad lera, ridande på en diligens eller vagn eller din egen mulåsna. Kring jul 1955, kunde gräns besökarna passera också floderna Amerikas ombord på Mike Fink kölbåtar.

Efter flera år utvidgades Living Desert området för att skapa Rainbow Mountains, hem för Rainbow Caverns Mine Train, senare kallad Mine tåg genom naturens Wonderland. Samtidigt med många av samma sevärdheter som den ursprungliga attraktionen innehöll utökad version bländande grottor fulla av vattenfall och glödande pooler. På natten skulle tåget paus även så att gästerna utsikt över fyrverkerier. År 1979 uppdaterades området igen, ersätter långsamma gruvan träna med Big Thunder Mountain Railroad, etiketterats som "vildaste rida i öknen!"

Under de första åren, värd Frontierland en indianby kulturella displayer och gästen framdrivning indiska kriget Boats. Förändrade politiska åsikter kring behandlingen av Native Americans i Gamla väst ledde till en allvarlig nedgång i popularitet för dessa attraktioner, som vissa tyckte kränkande. Idag kan du rida fortfarande en kanot genom Rivers of America, men det är stiliga som Davy Crockett's Explorer Kanoter.

Floderna Amerikas Frontierland är också hem för två stora fartyg som erbjuder sina gäster olika erfarenheter av maritim kultur i början av Amerika. På Mark Twain Steamship, gästerna ta en berättad resa införa dem till sevärdheterna av gränsen och berättelser av den populära amerikanska författare. Galeasen Columbia är en kopia av den första amerikanska skepp att färdas hela jordklotet, och tar gästerna på en liknande resa runt floden.

Gäster som vill följa fotspåren på Tom Sawyer och Huck Finn kan ta en flotte över till Tom Sawyer Island, nyrenoverade som Pirate's Lair på Tom Sawyer Island. Ön har äktheten av den ursprungliga Frontierland ger upptäcktsresande utrymme och obegränsad tid att klättra träd hus, smyga genom mörka grottor, och jakten på skatter. Det extra pirat-tema lades till sammanfalla med 2007 års version av Pirates of the Caribbean: At World's End och har mest träffat godkännande från park stamgäster.

På senare år har området varit revitaliserade med införandet av cowboy figurer från storfilmer Toy Story och Toy Story 2 . Woody och Jessie ofta återfinns runt området, locka nya unga gäster till livsstil av Västern. Vuxna kan också njuta av live komedi visar att det hålls framför Golden Horseshoe restaurang med gammaldags slapstick-humor som värdesätter stil i början av Vilda Västern visar. Liksom mycket av Disneyland, lyckas Frontierland att kombinera nostalgi över en svunnen tid med kraven på en modern nöjespark publiken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.