På Disneyland, Vad Club 33?

I New Orleans Square i Disneyland, nära Blue Bayou restaurang, finns en dörr märkt "33. " Detta är ingången till Club 33, en föga känd klubb endast för medlemmar som också är den enda platsen i Disneyland kunna servera alkohol.

Club 33 ritades av Walt Disney själv att underhålla Corporate sponsorer och andra celebriteter, och ingick i de ursprungliga planerna för New Orleans Square. Efter Disney dog öppnades Club 33 upp på medlemmar som inte kunde betala avgiften, som sträckte sig från $ 7. 500 till $ 20. 000 amerikanska dollar (USD) med en årlig avgift på $ 3. 025 till $ 5. 825 USD, beroende på typ av medlemskap. Det finns också en inledande avgift på $ 10,000 USD, och en väntelista som kan vara över fem år lång.

Medlemmar i Club 33 även få gratis inträde-men jämfört med medlemsavgift, skulle de förmodligen inte meddelande priset för antagning-till Disneyland, tillsammans med en gratis gäst. De är också beviljas gratis parkering. Någon med pengar som är villig att vänta under den långa väntetiden kan bli medlem. Vid varje given tidpunkt, det finns alltid färre än 500 medlemmar i Club 33. När gästerna in Club 33, de omedelbart se en antik spegel hiss som är en replika av en parisisk hiss Disney såg och försökte köpa samtidigt på semester. När upptäcker att den ursprungliga hissen var inte till salu, skickade Disney ingenjörer att göra mätningar för att bygga en exakt kopia. Andra möbler inkluderar antikviteter valt Lillian Disney och möbler med i Disneys filmer. är Gourmet mat och dryck för medlemmar i Club 33. En personalstyrka på cirka 70 är runt så att alla gäster serveras och glada-även minnas enskilda medlemmars favorit maträtter och se till att de finns tillgängliga när medlemmarna besök. Gäster och medlemmar behöver betala för sin mat och dryck, även om priserna rapporteras inte vara hög, och definitivt i skuggan av skyhöga priser att tillhöra klubben.

>

ursprunget till namnet "Club 33" har utlöst många olika rykten genom åren. En version av sitt ursprung är att Club 33 döptes efter de 33 ursprungliga investerarna i Disneyland. En annan har Walt Disney att välja namn helt enkelt därför att han gillade det sätt som "33" syntes-som två uppsättningar Musse öron när den vrids åt sidan-eller på grund av Disney's favorite Antalet var 3, återigen, på grund av Musse öron likheten. Disneyland: s officiella förklaring är att klubbens adress är 33 Royal Street i New Orleans Square, vilket ledde till att kallas "33. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.