Hur kan jag vinna på Family Feud?

För några månader sedan firade Family Feud 30-årsjubileum. I tre decennier har detta visa underhållit och engagerad publik över hela världen. För att hedra denna glädjande händelse, ville vi ge några enkla strategier för att hjälpa vanliga tävlande spela en mer konkurrenskraftig och framgångsrik fejd. Viupptäckte var mycket överraskande.

Enligt vår forskning och analys framgår det att det nästan inga strategier, annat än att bara göra det bästa du kan, kommer att hjälpa digvinna på Family Feud. Det verkar som om författarna och producenterna har hållit på med detta länge nog för att de verkligen har planat ut spelplanen om varje aspekt avspelet. Bara för att bevisa att vi har gjort vår hemläxa och att denna höga påstående är giltigt, har vi sammanställt några av våra uppgifter.Strategier som inte ger dig ett försprång

 • ringen först: Många människor kan hävda att surra i första under face-off ger dig en fördel. Önsketänkande. Avsom surrar i första i första rundan face-off, exakt 50% av dem går faktiskt på att vinna hela spelet. Samtidigt, vinna face-off avringningar i första bara ökar din chans att vinna den särskilda runda med ca 2%-inte mycket att basera en strategi för.

  Slut på spel resultat för teamet som klingar i First

  50% och vann 50% förlorade

  slutet av Rond Resultat för laget som vann face-off genom att ringa i First

  51% och vann 49% förlorade


 • Win the face-off: Det här är annorlunda än ringer först, eftersom det ibland det första svaret är den dummaste, men det kan köpa digtid att tänka på ett bättre svar. Kommer strategin att hjälpa dig att vinna? Not really, no.

  slutet av Rond Resultat för laget som vann face-off genom att ringa i Second

  50% och vann 50% förlorade


 • Steal: En av de mest spännande inslagen i Family Feud är möjligheten att stjäla. Huvudsak, vänta er för det andra laget att göraalla arbeten, sedan titta på när de misslyckas. Efter kort team collaboration, får du en chans att gissa ett svar. Att stjäla är ett spännande och enkelt sätt att tjänadin familj några punkter, eller hur? Tja . . . slags. 86% av alla undersökningar rundor avslutas med ett stjäla försök. Bli inte för upphetsade, dock, för i slutändan, detnummer favor familjen som är gissa. Men inte för mycket.

  Resultatet Steal försök

  44% lyckade stjäl 56% misslyckade stjäl


 • Välj höger: eller vänster. Det visar sig att enligt våra djupgående statistisk analys, den sida av scenen somdin familj är på har exakt noll korrelation till dina vinstchanser. Enkelt förbluffande.

Seger procentsats som bygger på scen Position

Left Side Wins 50% Right Side Wins 50%


Strategier som kan ge dig ett litet försprång

 • Få # 1 Svar: Oavsett om du buzz först eftersom du vet att du vet, eller vänta på den andra killen att blåsa av den med en snabb men oinspirerat gissa, att få de stora pengarna svar vid något tillfälle kan faktiskt öka dina chanser. A little bit.

  slutet av Rond Resultat för de lag som gissade # 1 Survey Svar

  60% och vann 40% förlorade


 • gårdagens fjärde rundan: It goes like this: de två första rundorna är rak-point-per-undersökning-poäng svar, så den totala tillgängliga 100 poäng. Den tredje omgången har fördubblats, och den fjärde omgången har tredubblats. Eftersom målet att få spela snabba pengar är 300 poäng, något lag som vinner den fjärde omgången är garanterat att de sköt på $ 20,000. Otroligt, detta fungerar varje gång eftersom ingen inte vinner minst en runda innan den fjärde omgången. No kidding. I alla utställningar vi såg inte en enda hade en snabba pengar vinnare innan den fjärde omgången, och varje gång den fjärde omgången vinnaren fick spela snabba pengar. Go figure.

  Slut på spelresultat för laget som vann den fjärde omgången

  100% vann


 • tänka som en genomsnittlig amerikansk: Det visar sig att rätta eller intelligenta svar inte kommer att hjälpa dig på fejden. Undersökningen är ocensurerad, utom att ett svar måste ges minst två gånger för att göra det på tavlan. På grund av detta svar som representerar vanliga misstag eller missförstånd ofta gör det i spelet. Kom ihåg att de antagligen inte ta mycket tid att tänka över sina svar, så investerar nervceller att komma på någonting smart kommer faktiskt inte vinner du poäng. Det råd sträcker sig längre än den genomsnittlige amerikanen också. Var uppmärksam på demografisk information, om det ges. "100 ensamstående kvinnor undersöktes. . . "Eller" Vi tillfrågade 100 tonåringar . . . "kommer att ge två mycket olika undersökningsresultaten. Var uppmärksam.Vi har alla hört att det inte om du vinner eller förlorar som räknas, eller hur? Jo, visar det sig, om du försöker att vinna på Family Feud, allt du kan göra är att spela spelet. Lycka till!
Kommentarer

 • Om oss
 • Reklam
 • Kontakta redaktören
 • Få nyhetsbrev
 • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.