Hur kan jag förbereda mig för att åka på Safari?

En safari är en resa, ofta till Afrika, åtagit sig att visa eller jaga stora vilda djur och andra vilda djur. Förr i tiden att åka på safari var uttryckligen att delta i en jakt expedition, men i modern tid, är det mycket vanligare att safaris att engagera fotografering eller bara tittar på djuren i deras naturliga miljö. Förbereder sig för att åka på safari kan verka som en avskräckande uppgift, men genom att bryta ner den i hanterbara bitar, blir det mycket mindre skrämmande. Det första steget är att bestämma vad du vill göra när du åker på safari . Är du intresserad av att ta en traditionell jakt safari? Vill du ta bilder av vissa djur? Är du intresserad av att ha en mer autentisk upplevelse och bor i traditionella byar, eller skulle du föredra en mer komfort-driven äventyr med femstjärniga hotell och lyx transport? Det finns många olika safari tillgängliga tjänster, och oddsen att du kommer att kunna hitta en perfekt till dina behov, men det är bra att ha dina preferenser väl genomtänkt i förväg. Om du planerar att åka på safari med avsikt att jaga vilt, att du är up-to-date på lagar angående jakt i det land du besöker. De flesta stora spel är skyddade arter och är inte tillgängliga för jakt, men ibland, samvetslös safari arrangörer erbjuder sig att ta folk ut för att jaga dem ändå-något som inte bara är moraliskt tveksamt, men också mycket illegalt. Om du känner till grundläggande lagar som gäller jakt och tjuvjakt i området du besöker, kommer du vara medveten om vad du gör kan sätta dig på fel sida av lagen. Om du planerar att åka på safari för att ta bilder av stora spel, du har mycket större flexibilitet i den typ av djur som du kan rikta. Många Safariutflykt företag erbjuder paket som följer traditionellt jagat stora omgång historiska safaris, men gör det för att fånga de bästa bilderna av dessa djur. Om det finns särskilda djur som du vill se, kontakt med olika arrangörer Safariutflykt och få dem att ge dig en ärlig bedömning av sannolikheten att du kommer att finna dessa djur på turné. Mest etablerade resebyråer vet parkerna de fungera mycket bra och känner till de vanor alla de stora stora bytesdjuren.

För att garantera en säker och bekväm resa när du åker på safari Det rekommenderas starkt att du kontrollerar med utrikesdepartementet om det land du planerar att besöka. Uppmärksamt på varje resa Varningar och gör en anteckning av sjukdomar som kan vara en risk. Rådgör med din läkare om skott du skulle få innan de reser och medicinering såsom antimalariamedel som du bör vidta när du reser.

De flesta turné organisationer ger förslag på saker att ta med dig när du åker på safari, såsom bugg myggmedel, kläder, bra kängor, en hängmatta, och andra föremål som kan vara nödvändiga i det klimat och du 'll be färdas i. De flesta turné organisationerna erbjuder också ett antal artiklar till försäljning när du anländer till landet, om du har glömt något eller senare bestämmer att du har underpacked.

slutändan, det viktigaste steget när de förbereder åka på safari är att välja en rundtur byrå som du gillar. Många reseberättelser ger förslag, och det finns ett antal webbplatser featuring recensioner av olika safari organ. Kontakta dem på telefon eller via e-post och avgör om du känner dig bekväm med dem, en bra safari Byrån bör kunna ta upp alla dina problem och frågor och få dig att må bra om din resa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.